Bog: DIY med Lea

Jeg har i efteråret 2015 udgivet min første bog ”DIY med Lea” i samarbejde med forlaget Peoples Press.

I bogen finder du en masse inspiration og guidelines til hvordan man kan planlægge årets begivenheder. Den indeholder både opskrifter på skønne lækkerier og en masse DIY’s som vises med en udførlige step by step, således at alle kan være med.

Med bogen har jeg taget udgangspunkt i et år og simpelthen startet fra en ende af.

Den første begivenhed man støder på er Valentines Day, her finder du blandt andet en masse ideer til hvordan man på kærlig vis og måske på en lidt anderledes måde kan overraske den man holder af, også uden at pengepungen skal lide overlast.

Jeg kommer omkring årets forskellige mærkedage og højtider, som f.eks. jul og påske, men også hvordan man planlægger og afholder større og succesfulde arrangementer uden at glemme noget i farten.

Kort sagt viser jeg med bogen, hvordan man kan afholde et fint arrangement, eller måske bare pifte fødselsdagen op til at være lidt ekstraordinær ved hjælp af fine detaljer, som de fleste kan være med på.

Bogen indeholder desuden en tjekliste samt budget, som man kan bruge til at holde styr på alt det vigtige som ikke må undlades, specielt ved de større arrangementer som f.eks. en fødselsdag, barnedåb, bryllup eller andet højtidligt.

Jeg håber jeg ved hjælp af min bog og mine erfaringer kan være behjælpelig til at guide eller blot inspirere dig til din næste fest.

Rigtig god planlægning og fornøjelse!

DanishEnglish