DIY: Nyt kit – Kreativ med naturen

reklame

panduro hobby diy børn 5

Vi har i weekenden haft pensler, glimmer og fantasien fremme.

Vi har dekoreret naturen med det nye kit fra Panduro Hobby “Decorate Sea Life”! Kittet indeholder alt hvad man skal bruge til at forvandle muslingeskaller, sten og andet sjovt fra naturen, om til fjollede fisk, frække krabber, glitrende vandmænd eller måske an “vandbjørn” som Rosa-Lia fik tryllet frem. Yes, når det er kreativitet på skemaet, er det kun fantasien der sætter grænser. 😉

Som nogen vil mene det er i spil, således er det i hvert fald når man er kreativ, -så længe det bare er sjovt at være med, så er alting godt! Det jeg personligt synes er godt ved en type krea-leg som denne er, at man virkelig skal vække sin fantasi til live, for at der kan skabes noget! I disse corona-tider, hvor dagene hurtigt kan flyde lidt sammen, forestiller jeg mig, at det kan være en fin ting (for både børn og voksne), at udfordre hjernen lidt! Bare sådan at skubbe den lidt igang, for at den (forhåbentlig) selv triller ligeså stille videre af sig selv! Jeg skal gerne indrømme, at der for mit vedkomne skulle lidt mere end et lille skub til, for at komme ordentligt igang, men jeg giver corona skylden, og det vil jeg mene, at man roligt kan gøre! 😉

Men altså, vi kom i mål med noget der i hvert fald minder os om liv fra havets dyb, og det var en rigtig hyggestund. Kittet er nyt hos Panduro Hobby og det fås blandt andet (ja nok mest på nette lige nu) via linket Her!

panduro hobby decorate diypanduro hobby diy natur panduro hobby diy natur børn panduro hobby diy børn panduro hobby diy børn sealife panduro hobby diy børn 1 panduro hobby diy børn 2 panduro hobby diy børn 3 panduro hobby diy børn 4

DanishEnglish