1 års fødselsdag

1 års fødselsdag hat 1

Hurraaaa for Helios -1 år!

Vi har tilføjet endnu en yderst vigtig dato til familiekalenderen. Det skete d.26 april sidste år.  For et par dage siden blev vores “lillebror” Helios 1 år, og det fik vi fejret så godt vi kunne her i disse corona tider.

Jeg har selv fødselsdag i efteråret, Rosa-Lia har en uge efter mig og romeo er det man vist roligt kan kalde et julebarn, så man kan måske gætte sig til, at jeg havde høje forventningerne til endelig, at kunne arrangere en ordentlig fødselsdagsfejring i godt vejr!

Det var også super godt vejr på hans fødselsdag, men omstændighederne for øjeblikket, gør jo at det ikke er tid til fejring. Det var derfor ikke en fødselsdag med en masse gæster, som vi ellers plejer det, men en meget stille og rolig dag, men et par enkelte surprise gæster på afstand! Men der var balloner, der var kage og der var godt humør, så fødselsdagen kom på ingen måder til at fejle noget! 🙂

Når man er 3’er som Helios er, og når man er rimelig tæt aldersmæssigt på sine søskende, så er der helt ærligt ikke rigtig noget man mangler. Bortset fra en bil selvfølgelig! Så det fik han, ovenikøbet en firehjulstrukket en af slagsen så den kan komme godt rundt på græsset. Og det må man sige den har fået lov til lige siden! Batteriet er på bare 2 dage kørt helt i bund hele tre gange.

Traditionen tro, fik han også sin egen første kage. En børnevenlig en selvfølgelig uden raffineret sukker og alt det. Opskriften delte jeg dengang Rosa-Lia havde fået sin og den er stadig et ligeså stort hit! Opskriften findes her! 

Sådan for et helt personligt perspektiv, er det tæt på ufatteligt at jeg nu har tre små børn og ingen babyer mere. Det er virkelig underligt, at man ikke selv bliver ældre, nu når ens børn bare nærmest stikker af! Jeg har nu en på 6 år, 4 år og 1 år. og jeg er stadig kun lige blevet 25, som da jeg fødte Romeo. Meget mystisk og samtidig helt fantastisk! Jeg MÅ være verdens heldigste på jord, det kan simpelthen ikke være anderledes!

 

Tak fordi i stadig kigger med herinde, jeg vender langsomt retur herinde igen. Nu hvor jeg har brugt den sidste tid på at nyde at jeg stadig (lidt endnu) havde en baby i mine arme og to større på skuldrene og i hånden <3

 

1 års fødselsdag kage 1 års fødselsdag hat 1 års fødselsdag gæster1 års fødselsdag bil 1 års fødselsdag bil 1 1 års fødselsdag bil 2 1 års fødselsdag 1

DanishEnglish