Julen 2019

jul 2019 juleaften 7

Vi skriver netop på sidste kapitel af 2019 og endnu en dejlig jul binder sløjfen på endnu et vidunderligt år.

Jeg havde glædet mig til denne jul, det gør jeg hvert år! Men denne jul, en tand ekstra, da det jo var lille Helios’ første jul! Der er bare noget over babys første jul. Det hele bliver på en måde bare lidt ekstra magisk. Med børn er julen bare generelt helt fantastisk. Man oplever hele spændingen og al magien på ny, igennem deres øjne. Jeg elsker også de traditioner man videreføre og alle de nye man starter sammen.

Vi har haft en dejlig jul. Med glade og juleopstemte børn, nisserier, masser af julebag, kærlighed og hygge! Det eneste der er med julen er, at den altid er al for kort! Men måske er det også derfor den er så hyggelig. Alle dage skal nydes og hygges om. ❤️ De små synes jo godt nok den er lidt lang, det kunne godt gå liiiiidt hurtigere med de første 24 dage.😉 Men det er jo også en del af det hele.

Romeo kom i år med et godt spørgsmål. Helt uvidende om, hvordan julen foregår andre steder. Han spurgte, hvorfor man ikke kunne vente til næste morgen med at åbne gaver, så man havde hele dagen at lege med dem i stedet. Han synes faktisk det var lidt fjollet, at man først åbnede gaver om aftenen. Vi giver ham egentlig ret, men traditionen er jo sådan herhjemme. Det har dog alligevel fået mig til at lege lidt med tanken. Måske man skulle prøve den anden version? -som vel egentlig er sådan de fleste (på verdens plan) gør. Det har vi nu et år at tænke over, og indtil da, har vi mange andre spændende ting vi kan glæde os til og over!

Jeg vil ønske jer alle et helt fantastisk nytår! Pas på jer selv og hinanden!

jul 2019 juleaften 6 jul 2019 juleaften 5 jul 2019 juleaften jul 2019 juleaften 3  jul 2019 juleaften 8 jul 2019 juleaften 2 jul 2019 juleaften 1

DanishEnglish