Årets juletræ er i hus!

juletræ, jul, årets juletræ

I julen elsker jeg traditioner, og at finde årets juletræ, er en af de bedste af dem!

I de sidste 5 år, hvor vi har været forældre, har vi fældet juletræ. Det gjorde jeg også, så længe jeg kan huske tilbage, med min familie, da jeg var barn! Nogle gange kan det virkelig være en kold fornøjelse, men det er ALTID så hyggeligt! Vores børn elsker det også! De er altid som en sæk lopper, når de bliver sluppet fri! De drøner rundt og har mange mange bud på det perfekte juletræ. På en eller anden måde, ender vi altid med at finde det allerflotteste juletræ i hele skoven. Vi er virkelig heldige! 😉

Vi gik på juletræsjagt et nyt sted i år. Rent faktisk hos vores nabo, -hvis man kan kalde det det, når nu vi egentlig ikke har andet end marker rundt om os. Der er nemlig kommet nye ejere på den gamle frugtplantage bag os, og de har også fået juletræssalg. De har virkelig fået lavet det hyggeligt, med en lillebitte julestue, hvor man kan få æbleskiver, gløgg og varm kakao.

Det var jo også lille Helios’ første “juletræstur”, og det gjorde bare det hele endnu mere hyggeligt. Der er altså noget over babys første jul! Det er som om det bare ikke kan blive bedre! Tænk engang, at vi til næste år har tre kiddos løbende rundt mellem træerne. Det bliver helt fantastisk! ❤️

Idag skal træet pyntes, og i år skal vi flette julehjerter, så vi kan komme slik og pebernødder på træet. Det er noget Mikkel husker fra sin barndom, så det skal selvfølgelig også indføres hos os! Er der mon nogle af jer der sidder med andre fine, sjove, hyggelige juletraditioner?

Glædelig 3. søndag i advent til jer alle. Håber jeres dag bliver ligeså hyggelig som vores! Glædelig jul!❤️🎄

juletræ, jul, årets juletræ 5

juletræ, jul, årets juletræ 6 juletræ, jul, årets juletræ 7 juletræ, jul, årets juletræ 8 juletræ, jul, årets juletræ 9 juletræ, jul, årets juletræ 3 juletræ, jul, årets juletræ 2 juletræ, jul, årets juletræ 1 juletræ, jul, årets juletræ 10

DanishEnglish