Prinsesse jul -Hvis Askepot var et juletræ!

jul pigeværelse prinsesse enhjørning

Julen er hjerternes tid! Men den er ikke kun rød og grøn. Den kan også være lyserød og med helt ufatteligt meget glimmer! 😉

Da vi i forrige uge var i Dubai, rendte vi ind i en butik, som var spækket med jul! Jeg har aldrig før set så meget og så forskelligt juletræspynt! Det var faktisk virkelig imponerende! Og i den butik var de smarte, ja de var! For de havde meget overskueligt lavet farveopdelinger, hvilket gjorde det meget nemmere at se udvalget! Det endte nok også med at gøre det meget dyrere, men det er en hel anden sag! 😉

Væggen med guld og glimmer kaldte naturligvis på Rosa-Lia og jeg! Og i samme øjeblik forsvandt Mikkel og drengene ud af butikken! 😉 Det gav os ro til at hive lidt ned af hylderne, og dér var det vi besluttede, at den lille prinsesse skulle have sit eget juletræ på hendes nye værelse. -Og det skulle være prinsessepyntet!

Det gik jo meget godt i spænd med det største julepynt, som jeg har anskaffet mig til dato. Den ses på billedet, og det er selvfølgelig den glinsende enhjørning. Jeg købte den sidste år, nøjagtig til dette formål, at pynte et rigtig tøse værelse, -som på det tidspunkt kun var på tegnebrættet.  Dem der er faste følgere ved, at børnene har delt værelse indtil for nyligt. Derfor var det selvsagt, at der skulle laves et vaskeægte prinsesseværelse, når nu man ikke længere skulle dele værelse med sin bror! 😉

Det er dog nærmest et under, at denne enhjørning kom til sin ret herinde, for storebror havde forsøgt at ride sig en lille tur på staklen. Det resulterede i to brækkede bagben! Men hvor der er vilje er der vej (eller også bare utrolig meget held), og jeg fik repareret det stakkels dyr, som nu altså står her og stråler i al sin glans!

Jeg kan jo desværre ikke stikke jer et link, da tingene som sagt er fundet i en butik i Dubai. Men i kan jo nappe ideen, hvis i også sidder med en lille prinsesse derhjemme. -Eller måske er en selv! 😉

Og se så også lige hvordan sengen er pyntet op til jul! HVEM der bare var barn igen!❤️

julepynt jul prinsesse værelse julepynt jul prinsesse værelse 1 julepynt jul prinsesse værelse 2 julepynt jul prinsesse værelse 3 jul pigeværelse prinsesse enhjørning 1 jul pigeværelse prinsesse børneværelse

DanishEnglish