Græskar jagt!

efterår, græskar, halloween 7

At gå på græskar jagt, kunne ret nemt gå hen og blive en tradition i vores familie.

Det er nu andet år i træk, at vi tager ud på en græskarplantage, for at finde og endnu bedre, selv høste, de helt rigtige græskar til årets efterårsstemning og ikke mindst Halloween.

Sidste år var første gang, jeg fandt ud af, at dette også var muligt i Danmark. Jeg har altid kun set billeder af det fra USA, og jeg synes simpelthen det har set så hyggeligt ud. Lidt samme stemning, som når man skal ud og fælde juletræ til jul. Jeg er så heldig at vores kiddos deler samme begejstring for sådanne ting som mig, eller i virkeligheden er det måske omvendt. Men jeg kan virkelig gå rundt på sådan en mark her i timer, bare for at nyde synet, og selvfølgelig også for at finde det helt rigtige græskar. Mikkel behøver dog knap så lang tid, han har lidt svært ved at følge min entusiasme for ting som dette, men jeg er sikker på, at der er nogen der læser med, som er helt enige med mig! 😉 Jeg foreslog ham faktisk også at vi kunne lave vores egen græskarmark til næste år! Han sagde bare “jaaaa”!  – Vi ser hvad det ender med! 😉

Jeg har faktisk ikke så meget mere at sige til dette indlæg. Jeg synes billederne taler for sig selv! Det er simpelthen så hyggeligt at løbe rundt i de fineste efterårsfarver og knipse billeder af livet lige foran en! Jeg elsker stunder som dette! Jeg vil faktisk sige, at jeg samler på dem! Til dem som vil drage på græskar jagt ligesom os, så er tiden lige nu helt perfekt! Sidste år var vi et par uger senere afsted, men denne gang var det noget større og smukkere! Så skynd jer endelig at komme afsted. <3

efterår, græskar, halloween

efterår, græskar, halloween 10 efterår, græskar, halloween 8 efterår, græskar, halloween 9 efterår, græskar, halloween 6 efterår, græskar, halloween 4  efterår, græskar, halloween 3 efterår, græskar, halloween 2

DanishEnglish