Ombygning og nye værelser!

Reklame

drengeværelse, flexa

Da lillebror gjorde sin indtræden i familen, var vi nødt til at ændre lidt på plantegningerne herhjemme.

Vi havde ganske simpelt ikke bygget vores hus, den gang i tidernes morgen, til tre børn. Egentlig er det lidt besynderligt, for vi har altid drømt om denne lille børneflok, men den del af planerne havde vi altså ikke taget med til arkitekten! 😉

Romeo og Rosa-Lia har delt soveværelse og legeværelse altid. Det har vi alle simpelthen været så glade for. Måske fordi der kun er 20 måneder imellem dem, og de derfor har fulgt hinanden så fint! Til gengæld har det også været et super godt tidspunkt nu, at dele deres ting lidt op og give dem deres eget værelse hver især.

Det var selvfølgelig også en kæmpe ting for dem, selv at få lov til at indrette og ligesom etablere deres eget “space”.  Altså med en vis hjælp fra moren, -alle skal jo være glade ikke. 😉 Jeg faldt over dette helt fantastiske tapet på internettet, og jeg er lykkelig for at Romeo kunne se det for sig, ligesom jeg kunne! Ligeså lykkelig er jeg for at have en mormor, der ALTID er på pletten når jeg kalder hendes navn! Dette tapet var aldrig kommet op uden hendes hjælp!🙏 Men se det nu, jeg synes simpelthen det er blevet så flot!

Når nu de skulle have deres eget værelse, besluttede vi også at de skulle have lov at få en ny seng hver! De ønskede begge en køjeseng, og derfor gik vi simpelthen ind og besøgte Flexas showroom! Det var jo både godt og skidt, for lige pludselig kunne det godt blive rigtig svært at vælge “kun” én seng!😅 Men Romeo valgte denne meget fine model (popsicle), i halvhøj, på den måde kunne der stadig være højt til loftet samtidig med, at der er plads til hule under sengen! Vi valgte også en kommode og en reol i samme stil. De passer lige nøjagtig ind under sengen, hvilket er SÅ smart for pladsen, specielt når man har skråvægge som vi har!

Rosa-Lias værelse er også tæt på at være færdigt. Hendes er blevet noget helt andet, og jeg elsker virkelig at se og opleve, hvordan de her to børn, som har så mange ting tilfælles, alligvel er så vidt forskellige! -helt sikkert ligesom alle andre søskende. 🙂 Hendes værelse bliver i et andet blogpost, så for nu må i få lov at kigge lidt med på Romeos:) Jeg håber der er nogen der kan finde lidt inspiration i dette, ligesom jeg selv har fundet inspiration på nettet fra andre. Det er så skønt at kunne deles, ikke sandt!❤️

drengeværelse, børneværelse, landkort 1 drengeværelse, børneværelse, landkort drengeværelse, børneværelse  Romeo værelse, drengeværelse, flexa

DanishEnglish