Projekt hjemmekontor: Done!

Reklame.

hjemmekontor, nordal, reoler

Selvom vi har boet i vores hus i mere end fem år, kan jeg stadig finde nye projekter!

-Og det er jeg faktisk mester i! Henover sommeren har vi haft en hel del projekter på tegnebrættet. Alt fra bålplads, til legehus, til større ombygning i huset. Nu her, hvor sommeren er ovre og vi officielt har budt efteråret velkommen, der kan vi faktisk krydse stort set alle vores gøremål af! Det synes jeg faktisk er ret flot klaret! 😉 Det seneste projekt som vi er nået i mål med, er hjemmekontoret. Eller måske skulle jeg egentlig blot kredittere mig selv. For dette rum har jeg faktisk ene og alene stået for, nok mest fordi, at det primært er mig som kommer til at bruge rummet. Det har også betydet at jeg har taget lidt chancer, hvis man kan kalde det det. Jeg har blandt andet valgt en temmelig modig farve til væggen, og så har jeg drysset lidt med guld og lys velour.

Jeg er selv blevet helt vild med resultatet, og nu hvor Mikkel kan se det i sin helhed, så har det også fået hans godkendelse. -Han kiggede lidt, da vi hev det ene guldmøbel ud af kasserne efter det andet! 😉 Men som jeg siger til ham, trust a woman’s work, og så går du aldrig helt galt i byen! 😉

Da jeg begyndte at kigge på møbler herind til, kunne jeg godt mærke at det ikke kun var vigtigt, at det var funktionelt. Jeg må simpelthen være ærlig! Jeg har haft en anden kontorplads i huset. Den indeholdte i virkeligheden alt, hvad jeg havde brug for, men det var bare overhovedet ikke hyggeligt eller smukt at se på, og derfor kom jeg aldrig derhen! Siden jeg har haft dette rum færdigt, har computeren siddet i stikket og alt arbejdet på den, er foregået lige netop her ved det nye skrivebord på det nye hjemmekontor! Jeg ELSKER simpelthen at være herinde!

Jeg har markeret indlægget med reklame, for jeg ved at jeg vil modtage en masse beskeder omkring interiøret osv. og det vil jeg selvfølgelig gerne dele! Det er jo derfor denne blog eksisterer! -Jeg er her for at inspirere og derfor må jeg jo også fortælle, hvorfra jeg har fundet guldet! Alle møblerne er fra Nordal. Det er rigtig mange af pyntetingene også, og så er der lidt fra gemmerne, som har fået nyt liv.

hjemmekontor, nordal, skrivebord 1

Denne skænk betyder ret meget for mig, for ikke alene er den rigtig pæn, men den indeholder så mange vigtige ting for mig! Flere af tingene har nemlig en historie og når man som jeg, ikke er underlagt janteloven, så kan man også godt sige, at visse ting lige her, er jeg helt vildt stolt af. Det er sejrer i forskellige størrelsesordener, som på flere måder har dannet mig som menneske, og nogle af tingene her er en del af min historie.

Til højre er min første bog placeret. At opsætte og helt selv skrive sin egen bog, er faktisk i sig selv en ret stor bedrift. Selvom der er mange ting i den jeg ville have lavet anderledes idag, så er jeg rigtig stolt af den. Det er jeg fordi jeg hoppede ud i noget der var fuldstændigt nyt for mig, med bind for øjnene, uden hjælp eller vejledning, og gik blot med min mavefornemmelse! Jeg færdiggjorde det og kunne dermed smile tilbage til dem der grinte i første omgang! Eiffeltårnet ovenover fortæller en historie om mit eget første virksomhedseventyr. Jeg startede en webshop, selvom jeg var ligeså grøn som græsset på dette område, men jeg synes det virkede spændende, og jeg havde brug for en ekstra indtjening mens jeg læste på universitetet. Det var en webshop med tøj til kvinder, og jeg handlede mine varer i Paris! Jeg har været forbi Eiffeltårnet mange gange i denne forbindelse og selvom jeg valgte at lukke ned, da jeg skulle til at føde vores første søn, så tror jeg at dette eventyr, var det som fæstnede sig i mig som en overbevisning om, at jeg kan hvad end jeg sætter mig for, og at der er også findes en vej selvom det ikke er den mængden følger! Til venstre ligger min seneste bog, og den er jeg bare møg stolt af på alle mulige måder! Den er jeg super spændt på at se hvor ender, og indtil videre er jeg bare så taknemmelig for al den ros den allerede har fået!

Her kommer en lille “rundvisning” fra det nye hjemmekontor!❤️

hjemmekontor, nordal, interiørhjemmekontor, nordal, skrivebordhjemmekontor, nordal, kontor, arbejdehjemmekontor, nordal, chanel hjemmekontor, nordal, chanel 1 hjemmekontor, nordal, loungestol hjemmekontor, nordal, 1 hjemmekontor, nordal 2 hjemmekontor, nordal, kontor, eventyr

De bedste hilsner

Lea❤️

4 kommentarer

 • Marianne

  Hej Lea
  Det er virkelig blevet et smukt og stilfuldt kontor. Jeg har næsten lige malet en stuevæg i samme blågrønne farve, og jeg er vild med den. Du forstår virkelig at indrette med stil og samtidig er det hyggeligt.

  • Lea Hvidt (author)

   Tusind tak❤️

 • Michelle lundvig

  Hej Lea 🤗
  Elsker at følge dig. Især på Dine rejser…
  Jeg lagde mærke til din globus på dit nye hyggelige hjemmekontor og ville høre hvor den var fra?
  Og det ser ud til man kan sætte flag/mærker på de steder man har været?
  Den ville passe super fint herhjemme da vi elsker at rejse og gerne vil vise vores 3 små piger verden 😍
  Mvh Michelle

  • Lea Hvidt (author)

   Hej Michelle,

   Tusind tak for sine søde ord. Jeg kan ikke huske hvilken webshop jeg købte globussen fra. men jeg kan huske at jeg blot googlede kork globus, og så kom der en masse forskellige forhandlere frem. Den jeg har er den store:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish