“Must do” DIY: Babyaftryk!

Reklame for Panduro Hobby

Babyaftryk er mindet om, hvor det hele startede! så småt og så fint!❤️

Vores allersødeste lillebror er netop blevet 4 måneder. Og man behøver ikke at sige det, for alle forældre ved det! -Men tiden går ALT for stærkt! Det gælder om, at nyde dem (også) når de er små. Det ved jeg, for lige pludselig har man fulgt sin lille baby i skole, og så er de bare ikke så små længere!

Nå det så er sagt, synes jeg også det er værd at holde fast i minderne så godt som overhovedet muligt! Og babyaftryk er bare en sand vinder. Når man har lavet dem og efter noget tid kigger tilbage på dem, bliver man så overvældet over, hvor små de engang var! Det er en virkelig hyggelig ting som forældre og rigtig sjovt for børnene når de bliver ældre!

Panduro Hobby har flere forskellige Kit’s til disse aftryk, så det er jo bare at finde ud af, hvilken en man bedst kan lide. -De forhandler iøvrigt også et kit til afstøbning af den gravide mave!  Jeg har valgt denne meget simple udgave, hvor man først laver aftrykket i en hjemmelavet omgang trylledej og bagefter støber med de materialer som kittet indeholder. Det er meget nemt og hurtigt at lave disse aftryk. Det er en god idé at være to, så den ene kan koncentrere sig om barnet, mens den anden kan koncentrere sig om at lave aftrykket.  Nogle anbefaler at lave aftryk når børnene sover. Vi lavede disse mens Helios var vågen og glad og tilfreds. Det gode er, at man kan prøve sig frem og se, hvad der fungerer bedst for en. Hvis baby ikke er med på ideen, så er det nemlig så nemt at lægge dejen i en pose og på køl, for at tage det ud og prøve igen på et bedre tidspunkt. Husk bare at tage dejen ud fra køl et stykke tid i forvejen, så den ikke er helt hård og kold.

Jeg har lavet aftryk af alle mine tre børns hænder og fødder. Nu når den ene er fem og den anden er tre, forstår man slet ikke, at de har været ligeså små som lillebror, men det har de selvfølgelig! Jeg er virkelig glad for at have et sæt “nye” hænder og fødder fra alle mine børn!

 

DanishEnglish