Housewarming i det nye legehus

legehus housewarming bål 6

I fredags tog vi hul på en 6 uger lang sommerferie, og det blev skudt igang med en lille børnefest. Der var Housewarming i legehuset.

Jeg må være ærlig og sige, at det her legehus har trukket lidt tænder ud. Det var ikke verdens nemmeste opgave at samle,  og vi måtte også selv improvisere med nogle ting (eller vi måtte få hjælp til det😉). Men nu står det klar, og det er et STORT hit! Jeg har malet det indvendig og udvendig, og jeg må bare sige, at jeg havde seriøst undervurderet det arbejde der var i det. Men banditterne er enige om, at min indsats er mere end godkendt, og så er man jo nærmest klar til at male de næste ti legehuse, bare for den ros. (Det er klart en overdrivelse! Jeg kan love det aldrig kommer til at ske!)

Romeo og Rosa-Lia holdte en lille “housewarming” i anledningen af deres nye hus, hvilket også var en ganske god måde at starte sommerferien på. Nogle gode venner var inviteret forbi, og så blev der lavet hotdogs på grillen og ristet skumfiduser over bål. En absolut favorit ting herhjemme!

Vi har mange spændende sommerferieplaner i år, og vi har mindst ligeså mange projekter på tegnebrættet herhjemme. Lige nu foregår det hele lidt oven i hinanden, men vejret er fantastisk, så det kan jo egentlig ikke være bedre! Nu er “projekt legehus” klaret, og vi kan tage hul på næste ting. Jeg har blandt andet en bålplads, som jeg gik igang med sidste år. Men nu er det faktisk bare den sjove del, med belægning og al finpudseriet der mangler. Det bliver i heller ikke snydt for! Jeg satser på det bliver ligeså fint i virkeligheden, som jeg ser det for mig selv. Helt ærlig, sommeren er da fantastisk med alle de muligheder!

Herunder kommer en lille fotoserie fra i fredags.

legehus housewarming bål 5 legehus housewarming bål 9 legehus housewarming bål 8 legehus housewarming bål 7legehus housewarming bål 10 legehus housewarming bål 2 legehus housewarming bål 1 legehus housewarming bål skumfiduserlegehus housewarming bål

Varme hilsner

Lea☀️

DanishEnglish