Mor tid!

Reklame for Cocopanda

Forkælelse til mine “medmødre ” og alle andre som også fortjener det

Det værste man kan gøre er, at glemme sig selv! Det er sådan en lille ting, som er godt at huske sig selv på engang imellem! Det kan selvfølgelig have mange betydninger, og nogle gange er det lidt dybere end andre. Men når alt kommer til alt, er det altid vigtigt uanset situationen!

Jeg ved jeg har mange mødre som læser med her, hvilket er helt fantastisk, for så forstår vi ofte hinanden lidt bedre end andre! 😉 Idag er det lidt mere materialistisk, men meningen er den samme. Vi kan være trætte, fyldt op med tanker, vasketøjet skulle være vasket for flere dage siden, køleskabet skulle også have været fyldt op, og egentlig kunne man godt bare bruge lidt tid, som handlede om én selv. Kun én selv, ikke børn, ikke andre, ikke gøremål.

Når man så kommer forbi spejlet, og ikke ser andet end den gamle mascara som pletvis sidder tilbage i små klatter. De mørke render under øjnene. For ikke at tale om den trætte hud, der for længst har mistet sin glød. SÅ er det tid til at gøre noget for sig selv! Det lyder som en god reklame, og det bliver det også lige om lidt, men ikke desto mindre, er det sandt!

For når man går forbi spejlet og kigger, og mascaraen pludselig er frisk og sidder ligelidt fordelt over alle vipperne. Når de mørke render under øjnene er camoufleret, så det ikke længere ligner at man har taget nattevagten fem dage i streg. Så giver det bare ny energi, og det er godt for alle, ikke mindst én selv!

For at komme mig selv til hjælp, til disse trængte tider, har jeg netop klikket mit eget personlige yndlings kit hjem fra cocopanda. Jeg er blevet ret glad for det naturlige make-up brand Jane Iredale, som hverken indeholder kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener, eller syntetiske duftstoffer og heller ej fyldstoffer som talkum.

Uanset hvad man er til, så kan man nu bestille med en af disse to fordele som ses nedenfor. Er man til fri fragt eller rabat, så kan man bruge en af disse to koder på sin næste bestilling. – koden kan bruges 1 gang.

LEAFRI – giver fri fragt

LEA10% – giver 10% rabat

Alle mine favoritter kan fåes via dette link og de er endda også på tilbud! 🙂

God energi herfra ❤️

De bedste hilsner

Lea

DanishEnglish