Det har jeg pakket i min fødselstaske

 pusletaske fødselstaske baby fødsel

Jeg får ofte mange spørgsmål ift. graviditet og fødsel, og man kan da også sige at jeg efterhånden har lidt erfaring på området. Derfor har jeg nu besluttet at vise hvad jeg har i min fødselstaske. ❤️

Nogle pakker deres fødselstaske i rigtig godt tid i forvejen, andre har den knap nok klar på terminsdagen. Det er meget forskelligt, og denne gang har jeg da også kun lige fået pakket min færdig. Hvorimod jeg første gang var i noget bedre tid. Det er bestemt ikke fordi at jeg glæder mig mindre. Jeg tror bare at jeg er lidt mere afslappet omkring det hele, når nu jeg har prøvet det før. 🙂

pusletaske fødselstaske baby fødsel 3

Mine to andre fødsler har været i vinterhalvåret, og det har egentlig gjort det lidt nemmere ift. hvad jeg har skulle pakke til den lille. Jeg har denne gang valgt at pakke en fleece og en uld dragt. Så må vi se hvad vejret bringer på babys fødselsdag. Jeg har også pakket et par bodyer i forskellig størrelse. Man ved jo ikke præcis hvilken størrelse baby vælger at komme ud i. Heller ikke selvom jordmoderen har stået med et målebånd og målt maven;), så det er altid godt at have et par forskellige størrelser med. Den lille ny skal jo være “comfy” i sit allerførste outfit! 😉

Vandrejournalen ligger klar i tasken, sammen med andre personlige ting. Mit musthave er en læbepomade, det er simpelthen noget erfaringen har lært mig! Så er der selvfølgelig også skiftetøj til mig selv, og selvom jeg virkelig har prøvet at huske, så har jeg absolut ingen erindring om hvad, hvordan og hvornår jeg selv har fået tøj på efter fødslen de to andre gange. Jeg husker soleklart hvordan jeg sidste gang gav vores datter tøj på, på briksen hvor jeg lige havde født hende. Jeg husker nøjagtig hvordan hun så ud osv. Men alt omkring mig selv er fuldstændig slettet fra hukommelsen. Det er mærkeligt! Men jeg ved at jeg har haft tøj på da jeg forlod hospitalet;), så derfor har jeg også pakket noget til mig selv igen!

pusletaske fødselstaske baby fødsel 6 pusletaske fødselstaske baby fødsel 2

Og så er der snacks! Jeg er ikke en der hverken spiser eller sover imellem veerne. Begge mine fødsler har været hurtige og effektive, og egentlig er der kommet mere op end der er kommet ned. -Endnu en sandhed omkring det faktum at skabe liv. Det er hverken pænt eller lækkert, til gengæld er det ægte og ærligt! Men noget koldt at drikke, det har jeg været glad for! Snacks er for mit vedkommende til efter fødslen. Måske endda allermest til min mand, som egentlig bare kan stå ved sidelinjen og vente på at det hele er forbi. Men det er godt at have nogle favoritter med, det er i hvert fald ærgerligt at skulle ud efter noget, hvis man pludselig trænger! 🙂

pusletaske fødselstaske baby fødsel 7 pusletaske fødselstaske baby fødsel 5

Og så tilsidst. En nyvasket, blød lækker dyne til at putte baby i, både efter fødslen og til turen hjem. Det er på flere måder lidt uvirkeligt at forestille sig, at der snart vil ligge et lillebitte menneske og boble trygt i favnen. Men nu har jeg jo prøvet det før, og det er virkelig det, der efter hårdt arbejde, kommer til at ske. Ligesom jeg nøje har udvalgt det første sæt tøj, har jeg gjort det samme med valg af dyne. Nogle griner, andre forstår det udemærket, men alt hvad vi har, er økologisk og det gælder alt fra tøj til dyne og endda også vores egne medbragte bleer.

Dynebetrækket her er fra det danske brand Emmibaby og er 100% økologisk. Jeg har faktisk hele startpakken herfra, som indeholder babynest, sengetøj, sengerand, quiltet tæppe og ammepude. Jeg har fået lov at dele en rabatkode med alle mine læsere, som giver 15% på alle varer fra Nordic Nature 2019 kollektionen. Koden er: LEA15.

pusletaske fødselstaske baby fødsel 4

En sidste ting, som står klar til afgang, er kassen fra Cellaviva. Som jeg tidligere har skrevet et blogindlæg om, så har vi valgt at få opsamlet stamceller ved fødslen. Hvis man ikke har fået læst det, så læs med lige HER! Det er vigtig viden som jeg mener alle kommende forældre bør kende til.

De bedste hilsner

Lea

DanishEnglish