Årets påskeæg! Historien om Frk. Enhjørning og Hr. påskehare

Reklame

 påske påskeæg diy panduro 3

Påsken står for døren, og med børn i huset, er det pludselig blevet en rigtig hyggelig tid.

Jeg har netop lavet årets påskeæg færdig, og i år er det blevet til Frk. Enhjørning og Hr. påskehare. Jeg synes egentlig at de begge er blevet, som jeg havde forestillet mig de skulle være. De tog sammenlagt et par timer at lave, og det er sådan en god tid for mig, at få koblet lidt fra og nusset lidt rundt med noget kreativt, som jeg jo elsker, men som jeg for tiden, desværre ikke har tid nok til. Nogle gange skal man altså bare gøre det alligevel!❤️

Sidste år pyntede jeg et kæmpe påskeæg til dem hver, og gemte dem bagefter i haven. Så var det ud på æggejagt, for tilsidst at finde de gemte påskeæg. Det var helt vildt hyggeligt, men jeg forestiller mig, at gøre det lidt anderledes i år. I år tænker jeg, at gøre brug af den helt ægte amerikanske tradition, hvor man gemmer en masse små påskeæg rundt i haven, for så at lade dem fare rundt og finde så mange som muligt.

Frk. Enhjørning og Hr. Påskehare bliver så en lille påskegave, som de får, når vi tager hul på påskeferien.

påske påskeæg diy panduro 5

Alle materialerne, som jeg har brugt til de to påskeæg, er fra Panduro Hobby. Jeg har brugt forskellige papir blomster og en masse glimmer til, at dekorere enhjørningen med. Hornet har jeg formet ud af filt og bundet en guldsnor om. Påskeharen er en smule mere simpel at lave, og i det store hele blot malet til “virkelighed”. Ørerne på på begge påskeæg, har jeg klippet ud af pap, og limet fast med klar lim. Det er jo kun fantasien der sætter grænser, og der er masser af muligheder, og ikke mindst inspiration, at hente hos Panduro Hobby.

påske påskeæg diy panduro 7 påske påskeæg diy panduro 6 påske påskeæg diy panduro 8 påske påskeæg diy panduro 9

påske påskeæg diy panduro 1  påske påskeæg diy panduro 4  påske påskeæg diy panduro 2

Jeg har fundet nogle skønne økologiske chokolader hos Søstrene Grene, og så lidt andet øko guf, at komme i påskeæggene. Jeg ved at begge kiddos, bliver ellevilde når de får deres påskeæg, og nu hvor de er klar, kan jeg næsten ikke vente med at give dem. Jeg må må være lidt tålmodig endnu;)

påske påskeæg diy panduro 10

Mange (før)påskehilsner

Lea🐣

DanishEnglish