Imens vi venter…

Reklame for Panduro Hobby

weekend kunst panduro hobby ansigtsmaling 8

Imens vi venter… Ansigtsmaling nu taget til helt nye højder. Vi kalder det selv for et kunstværk! 😉

Det kan være svært, specielt for de to storesøskende, at vente på babys ankomst. Vi synes alle, at ventetiden har varet længe nu, og vi er egentlig ret klar til at byde den lille velkommen. Men fordi vi har prøvet det før, og derfor ved, hvad der er i vente på alle mulige måder, så sørger vi også for at vende ventetiden til noget godt. For mit eget vedkomne, så minder jeg mig selv konstant om, at nyde tiden med dem jeg har allerede. Jeg føler mig ikke bange eller bekymret for, at jeg ikke får givet de to store tid og opmærksomhed nok når den lille kommer. heller ej at noget kommer til at gå fra dem. Den følelse fik jeg heller ikke overfor Romeo dengang vi ventede Rosa-Lia. Hvilket jeg selvfølgelig føler mig utrolig glad og heldig over, for jeg forestiller mig, at det må være virkelig svært at have det sådan. Alligevel føler jeg også, at det er enormt vigtigt at bruge denne sidste tid som firkløver, rigtig godt sammen, for der er store forandringer i vente.

Et godt og hyggeligt lille projekt, som vi har hygget med her i weekenden, er kunstværk på babys hule. Tanken i sig selv er jo virkelig særlig og hyggelig, specielt for en kommende storebror og storesøster. For mig som må lægge “lærred” til, er det nu også en ret fin ting at gøre sammen med dem. Når vi maler og laver kreating bliver der altid talt om alle mulige ting, og ved denne seance faldt emnet selvfølgelig på baby. Der er altid tusind spørgsmål når vi taler om lige netop dette, og ofte mange som er rigtig svære at finde svar til. Men vi bliver altid klogere, og glæden og spændingen bliver endnu større.

Det her lille projekt er virkelig noget jeg vil anbefale familier med kommende storesøskende, at bruge lidt tid på. Det er super hyggeligt og ikke mindst sjovt for børnene, at få lov at male på den tykke mave. Samtidig føles det også som om, at man på en måde bringer dem tættere på det lille væsen, som vil komme til at ændre på det de hidtil har været vant til og kender til.

Helt praktisk, kan jeg anbefale at bruge ansigtsmaling til et kunstværk som dette. Det sviner helt klart mindst muligt, og det ødelægger hverken tøj eller andet, som det ved en fejl kan komme i berøring med. Samtidig er det også hvad baby i hulen, helst vil foretrække. Vi har brugt ansigtsmaling fra Panduro Hobby, som de har hele farvepaletten af. Malingen findes via dette link her!

weekend kunst panduro hobby ansigtsmaling

weekend kunst panduro hobby ansigtsmaling 1

weekend kunst panduro hobby ansigtsmaling 3

weekend kunst panduro hobby ansigtsmaling 4

weekend kunst panduro hobby ansigtsmaling 5

weekend kunst panduro hobby ansigtsmaling 7

weekend kunst panduro hobby ansigtsmaling 9

Rigtig god søndag til jer alle❤️

DanishEnglish