Så er det tid til at sætte sig foran flimmerkassen!

Reklame

c more film serier harry potter 1

I dag skal det handle om film og serier!

Jeg har fået lov at dele et særtilbud med mine læsere som giver 5 ugers gratis streaming via dette link her!   -Og nu skal jeg fortælle hvad jeg selv vil bruge det til.

For at være fuldstændig ærlig, er jeg ikke den der får sat mig ned foran skærmen med den ene fede serie efter den anden. Jeg er også typen der falder i søvn til film, endda også i biografen! Men det behøver ikke være nogen dårlig ting, for det er faktisk rigtig rart at falde hen til lyden af en god film!

Når det så er sagt, så er der også visse film som kan holde mig lysvågen! Jeg har afsløret det tidligere, -jeg er storfan af Harry Potter. Ligesom rigtig mange andre også er, og derfor har det simpelthen været så hamrende kedeligt og til tider frustrerende, at ingen onlinetjenester har tilbudt hele serien. MEN, kære medfans, der er nu håb for os! For hos C More kan man nu, som det eneste sted, finde alle 8 film! Helt klar lige til at smække på, præcis når det passer! Alt godt kommer til dem der venter, er det ikke det man siger?;)

c more film serier harry potter

Udover at være opslugt af hele Harry Potter universet, så elsker jeg også nogle af de helt fantastiske animerede børne/familiefilm, som efter min mening er ligeså gode for voksne som for børn. Løvernes Konge har for mig altid været en favorit og en klassiker, men jeg må bare sige at tiden har gjort godt for denne type film. Jeg kan nævne op til flere helt fantastiske nyere film, som går ligeså rent ind hos mig, som mange af de nye voksenfilm. En af mine storfavoritter er Vaiana. Jeg elsker historien, stemningen, budskabet, ja faktisk alt ved denne film. Den er simpelthen så sød, den er et must at se for ALLE!

c more film serier vaiana

En anden film vi har søgt efter herhjemme, og ikke har kunne finde før nu hos C More, er animationsfilmen Ferdinand. Min lille Romeo er indbegrebet af denne skønne karakter Ferdinand, og lige siden vi så den i biografen, har vi talt om den og gerne ville se den igen! Den film får altså også min varmeste anbefaling, hvis man ikke har set den før!

c more film serier Ferdinand

Hvis man nu skulle slå sig ned med en ny serie, så kunne jeg godt selv blive interesseret i UnREAL. Det er en ny serie som er vildt populær i USA! Og herhjemme får den 5 stjerner i BT⭐⭐⭐⭐⭐

Synopsis:
Serien følger det kaos, der er omkring produktion af et reality dating program (ala Bachelor/Bachelorette). Produceren Rachel vender tilbage til Everlasting (Lig The Bachelor), et populært dating show, efter et mentalt sammenbrud. Rachels chef, Quinn, overvåger alt hvad Rachel gør, så Rachel skal bevise at hun stadig kan det, som hun gør bedst: manipulere deltagerne for at skabe det drama, som seerne tørster efter.

God hygge til jer alle derude, og så er det vist bare frem med popcornene 😉

DanishEnglish