Kvalitetstid inden babys ankomst

Reklame

Kellers park retreat kvalitetstid 6

Tiden nærmer sig vores familieforøgelse, og vi har netop været på et lille retreat, for at nyde lidt tid sammen, inden tosomheden bliver sat lidt på standby for en tid igen.

Vi har jo prøvet det et par gange før, så vi ved hvad der er i vente, og hvor det er smart at lægge lidt ekstra energi, her den sidste tid før fødsel, baby, bleer og amning starter på ny.

Vi besøgte derfor i weekenden for første gang Hotel Kellers Park i Vejle. Et sted som jeg har hørt rigtig godt om, og hvis spa afdeling i øvrigt netop er åbnet efter en større overhaling. -Dette er jo i sig selv værd at tage af sted for, for sådan en gravid som jeg! (i øvrigt også hvis man ikke er gravid skal jeg hilse og sige;))

Vi brugte et par timer i deres nyrenoverede spa, hvor der helt sikkert er noget for alle. Diverse dampbade, forskellige typer saunaer, en hel del pools i forskellige temperaturer både inde og ude, stillezone med hyggelig pejs, andre velvære stationer og så et skønt afslapningsrum med en kæmpe saltvæg. Herefter blev vi forkælet med en 80 minutter lang behandling med massage og ansigtspleje. Noget som er en af de allerbedste ting at gøre for sig selv, hvis du spørger mig! Jeg ELSKER simpelthen at give kroppen sådan en omgang pleje, -man er tæt på at være et nyt menneske bagefter!

Kellers park retreat kvalitetstid 2 Kellers park retreat kvalitetstid 1 Kellers park retreat kvalitetstid 5Kellers park retreat kvalitetstid 4 Kellers park retreat kvalitetstid 7

Udover helt fantastisk pleje af kroppen, så blev maverne også i særdeleshed serviceret ved aftenmenuen. Vi fik 6 retter fordelt over nogle timer, for jeg måtte ganske enkelt have en pause, for at få bugt med den temmelig trænge plads efterhånden. Men jeg må bare sige, at dette køkken er i sig selv en oplevelse og et besøg værd! Alle retter smagte simpelthen himmelsk, lige så at jeg sidder og må kæmpe med mundvandet, her imens jeg tænker tilbage og skriver om det. Det var virkelig en oplevelse, og det fik den unge kok selvfølgelig også at vide! Jeg kunne kun drømme om den vinmenu Mikkel kunne sidde og nyde, men jeg fik en alkoholfri drue/juice menu, som helt klart også er værd at prøve. Så ingen skal føle sig snydt her, heller ej den lille tyksak med den store mave!;)

Nå ja, jeg må heller ikke glemme morgenmaden! 80% økologisk og så ellers lidt af hvert til morgensultne maver. De disker også op med deres egen lille bagerafdeling. Hvis de laver brunsviger, så PRØV den! Mums;)

Kellers park retreat kvalitetstid 14  Kellers park retreat kvalitetstid 15 Kellers park retreat kvalitetstid 13Kellers park retreat kvalitetstid 16

Det er helt bestemt ikke sidste gang vi kommer til smukke Kellers Park, og til alle dem som havde sagt at vi godt kunne glæde os, må jeg bare sige, at de havde helt ret! I allerhøjeste grad et besøg værd!

…Og så lille baby, så er vi faktisk friske og klar til din ankomst! Eller måske skulle vi lige tage min bog reception først!;)

Allerbedste hilsner

Lea

 

 

DanishEnglish