Hip Hurra 40 års fødselsdag

40 år fødselsdag balloner 2I fredags var der stor fødselsdag herhjemme, for vores mand og far fyldte 40 år!♥

Vi mødte hinanden da jeg blot var 18 år og han var 28. At der nu er 40 lys i lagkagen, er på mange måder ret imponerende. Tiden flyver når man er i godt selskab, det ved vi alle jo, og jeg elsker alt ved at fejre denne dag med ham.

Dagen var måske på mange måder, ret uimponerende, dog alligevel fantastisk. Vi havde begge arbejde først på dagen, og ellers stod den på oprydning og madlavning til gæsterne kom til fødselsdagsmiddag. Vi nåede dog at få 20 minutter sammen ved morgenbordet, inden børnene skulle afleveres til fastelavn i børnehaven og dagen for alvor kom igang. Og det er jo også her, at et af fødselsdagshøjdepunkterne finder sted. Nemlig gaveudpakningen!

Det er et kæmpe dilemma hver evig eneste gang, og denne fødselsdag var ingen undtagelse. Hvad giver man manden som har alt? Og som absolut ingenting ønsker sig! Jeg har kun et kortsigtet svar, for til næste år sidder jeg i saksen igen, men jeg fik da løst gåden endnu engang, og begge gaver har egentlig potentiale til en kopiering, hvis nogen skulle stå i samme dilemma! 😉

Der er ingen tvivl om, at det vi begge allermest kunne ønske os er tid! Vi mangler ikke noget og vi kunne heller ikke bede om mere eller andet end det, vi i store træk, allerede har! Det skal man huske at værdsætte, hvilke jeg synes vi begge er ret gode til. Ydmyghed er en af de vigtigeste egenskaber at tilegne sig! ♥ Men tid, det kunne vi godt bruge mere af! Inden længe udvider vi familien med endnu et medlem, og det ved vi af erfaring, sætter tosomheden en smule på stand by, i hvert fald for en stund! Det glæder vi os selvfølgelig helt vildt til, men det er også vigtigt at udnytte tiden indtil da. Så derfor er den ene gave en overraskelse, som indebærer tid sammen for kun os to, mere kan jeg desværre ikke røbe! 😉 Men det essentielle i gaven er den dyrebare tid alene sammen! Min fantastiske tegningen og illustration af gaven, skal man selvfølgelig heller ikke underkende. 😅

40 år fødselsdag balloner 10

Den anden ting er sådan lidt en hyggeting, og så synes jeg bare den var skide sød! At Mikkel så formåede mere eller mindre at spolere gaven selv, (han valgte simpelthen at åbne den da posten kom med dem, da jeg ikke var hjemme, hvilket han ellers aldrig gør, og derefter også at hoppe i dem, for det kunne han jo ligeså godt lige gøre), er en anden sag, men jeg synes at min idé var fin!  Jeg har designet et par Nike sko i matchende design til ham og alle tre kiddos. Mikkel har haft et par matchende ting med Romeo tidligere, og det er simpelthen bare så SØDT! Læg mærke til detaljerne med teksten på dem hver især! Jeg er vild med dem og Mikkel er heldigvis enig! 😉

40 år fødselsdag balloner 5 40 år fødselsdag balloner 9 40 år fødselsdag balloner 6

Hvad mere skal der til en god fødselsdag. Ikke meget andet end sine yndlingsmennesker, lidt god mad og så selvfølgelig balloner. Dem der følger fast med hos mig ved, at jeg elsker balloner. Jeg kan simpelthen ikke holde fødselsdag uden! Jeg fik lavet nogle fine balloner med lidt personlig tekst som en overraskelse, og det gav selvfølgelig en masse stemning. Den ene ballon var dog en lille overraskelse fra bows and balloons! Tak;)40 år fødselsdag balloner 40 år fødselsdag balloner 3 40 år fødselsdag balloner 4 40 år fødselsdag balloner 1

Bedste hilsner

DanishEnglish