Rejseminder! Den fineste måde at få et overblik

rejseminder globus verdenskort 4

Nu vil jeg lige fortælle og også vise, denne nye ‘tingeling’ som jeg faktisk er ret begejstret for! Jeg så den første gang i december måned, der hvor man løber rundt om sig selv i al juleræset, og så kunne jeg faktisk ikke rigtig slå den ud af hovedet herefter.

Jeg har været enormt flittig, hvis jeg selv skal sige det,  til at forevige vores minder og rejser gennem tiden med billeder og ikke mindst billedbøger. Jeg elsker den stak, det efterhånden er blevet til, og alle vores billedbøger er allerede bladret i et utal af gange. Vi har altid rejst rigtig meget, og med de 12 år, som vi snart kan skrive på cv’et sammen, så er det altså bare blevet til en hel del minder og oplevelser. Vi er selvfølgelig langt fra færdige og vi har stadig mange destinationer vi drømmer om at besøge, og faktisk også en smule igang med at planlægge, men for mit vedkomne er der lige sat en mindre pause for rejseriet, da flyselskaberne ikke vil lukke mig ind længere! (det er selvfølgelig pga. maven;)).

Det som er formålet med denne globus er at “indtegne” de steder vi er så heldige, at få lov at besøge rundt i verden. Jeg har været lidt i tvivl om det skulle inkludere alle vores rejseventyr fra den allerførste tur vi havde sammen tilbage i 2007. Men jeg har besluttet at det bliver fra den dag, vi kunne kalde os mand og kone. Det skrev vi jo under på i Italien i sommers, så det er også et meget fint sted at starte denne nye tradition med. På den måde vil vores børn også være en del af disse rejseminder fra start, og det har jeg bare på fornemmelsen, vil blive en hyggelig ting at falde i snak over i ny og næ i fremtiden. ❤️

rejseminder globus verdenskort 1

Selvom minderne kun kan dateres tilbage til i sommers, så gik det op for mig at vi allerede kunne sætte fire nåle, som altså indikerer fire rejser. Man synes altid at der går så frygteligt lang tid imellem rejserne, men vi har altså alligevel formået at være på hele fire rejser på blot syv måneder. Og hvis jeg sådan rigtig kigger tilbage, så har det faktisk været sådan, mere eller mindre altid, siden Mikkel og jeg mødte hinanden.

Det er også vores helt store passion. At rejse rundt, blive klogere på verden og menneskerne i den, og ikke mindst se, dufte, smage og opleve alle de forskellige ting, som den har at byde på. For os gælder H.C Andersens vise ord “at rejse er at leve” og det har derfor altid været en prioritet for os.

rejseminder globus verdenskort 2 rejseminder globus verdenskort 3

At dreje på denne klode føles lidt som at måtte dreje på lykkehjulet. Lige nu virker den jo gabende tom med al den bare plads, men vores drømme og planer er store for fremtiden. Som det kan ses er Danmark et usansynligt lille land, og verden omkring os er simpelthen så spændende, at den må berøres. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne sætte næste nål i den her globus sammen med min familie. Hvor det bliver er endnu uvist og det i sig selv er også helt vildt spændende. ♥

Hvis nogen tænker at vil gøre mig kunsten efter med dette, så kan jeg fortælle at det var i Magasin jeg så den første gang. Sidenhen google jeg kork globus, og her findes de flere steder på nettet. De kommer i to størrelser og den vi har her er den store!:)  rejseminder globus verdenskort

Mange hilsner

DanishEnglish