Postkort fra Koh Samui 2. del

Reklame Koh samui postkort 3

Vi er hjemvendt igen fra den skønneste ferie og rundtur på Koh Samui i Thailand.

Som jeg stadig får rigtig mange henvendelser og spørgsmål om, så var det, at rejse rundt til forskellige steder på øen og bo på forskellige hoteller, en ny måde for os at rejse på. Det fungerede super godt og vi så en masse, som vi ellers ikke ville have set. Det sted vi er på her, hedder Intercontinental Samui. Det skulle have øens smukkeste udsigt og ikke mindst solnedgang, og selvom der var overskyet de dage vi var der, så vil jeg give dem ret. Det var virkelig nogle smukke øjeblikke vi fik oplevet, og de syn er med til at få én til at reflektere over, hvor heldige vi er bare fordi vi får lov at opleve det!

Denne tur har givet os en masse. Vi har altid rejst meget, og for hele ti år siden havde vi vores første rejse sammen til Thailand. Det var egentlig først noget vi fandt ud af mens vi var der, og der er sket meget på de år, både for landet men også for os! Det at vi nu kan dele disse oplevelser med vores børn, som lærer helt utroligt meget af, at se at verden ikke alle steder ser ud ligesom den de kommer fra, er noget af det allervigtigeste i livet. Det er i hvert fald hvad vi mener og tror på. Vi besvare mange spørgsmål på sådan en tur her, eller vi forsøger i hvert fald;), for der er mange uforståelige ting at forholde sig til, når man blot er 3 og 5 år. Verden er stor og jo mere vi rejser rundt i den, des større bliver den, det er faktisk ret fantastisk! Og det har vi store planer om, at blive ved med at opleve!♥

Dette var vores sidste rejse inden vi bliver fem, det er ret vildt for os at tænke på. Vi glæder os helt vildt til at møde vores baby, og indtil da nyder vi tiden i vores firkløver og deler og skaber endnu flere minder. ♥

Koh samui postkort 7

Til alle jer der spørger til mine billeder. Så vil jeg forsøge at svare samlet her. Jeg bruger både Mit Nikon spejlrefleks kamera og min Iphone 8+ til at tage billeder med. Jeg gør ikke brug af filtrene på instagram, men jeg arbejder i Lightroom CC, hvor det hele handler om lyset og nogle gange tonerne. Der findes også presets i dette program, jeg bruger dog ikke de originale, men her er der også en masse at lege med. Det er lidt nørderi, men jo mere man arbejder i det, jo bedre bliver man til det. Nøjagtig ligesom alt andet! 😉 Jeg håber dette var svar nok til alle de interesserede. 🙂

Her kommer et lille galleri for de to dage vi havde på Hotel Intercontinental Samui.

Koh samui postkort 10  Koh samui postkort 6 Koh samui postkort 15 Koh samui postkort 4Koh samui postkort 9  Koh samui postkort 14Koh samui postekort 4 Koh samui postekort 3 -Vi havde denne “Thai set dinner den ene aften, men nogle af de nationale thai retter. Der ar selvfølgelig også Mango Sticky rice till dessert;)-

Koh samui postekort 1-Og en enkelt omgang Room Service blev det også til. Det var egentlig mest fordi jeg havde det super dårligt denne aften, men vores tid før børn, var det noget vi gjorde os meget i. Vi synes simpelthen bare det er så hyggeligt at få mad på sengen, og sidde der og tale eller se en god film efter en lang dag med oplevelser.-

Det var rejsestemning for denne omgang. Tak for alle de søde ord og kommentarer vi har fået med undervejs!♥

De bedste hilsner

DanishEnglish