5 års fødselsdag… Jeg har været mor i fem år!!!

5 års fødselsdag fødselsdagsfest 2

Vores elskede Romeo er netop fyldt 5 år! Og i år var det bjørne fødselsdagstema! Brother Bear beskriver ham egentlig også ret godt!♥

At han er blevet fem år, betyder også at vi nu kan skrive forældre på cv’et på femte år. Det er som alle taler om, helt utroligt hvor hurtigt tiden den flyver. Jeg blinkede jo bare lige et kort sekund! Når det så er sagt, så er det alligevel også utroligt hvad der er sket på de fem år. Tænk engang at dette lille kærlighedsbarn, som igår lå der og ikke engang kunne holde sit eget hovede, nu står som en smuk og dejlig dreng, der er ved at gøre sig skoleklar. En eller anden niv mig i armen, jeg må altså drømme! Jeg har sagt det før, men jeg gentager gerne mig selv, alle GODE mennesker bør opleve netop dette. At skabe liv og opfostre et menneske er, hvad det hele drejer sig om! Jeg er simpelthen så stolt over det her lille menneske, vi kan kalde vores!♥

Nok om kærlighedshysteriet! 😉 5 år er faktisk en pæn stor ting! Det er noget man har glædet sig til i et helt år, og man er pludselig også en af de store i børneren! Skolen er som sagt næste skridt og selvom de voksne ikke helt forstår det, så kan man faktisk også næsten godt klare alting selv! (når man gider selvfølglig). Det er ganske enkelt fantastisk! Det var også ret nemt at vælge fødselsdagstema denne gang. Der var selvfølgelig lidt forskellige optioner, og vi var da også lige igennem fordele og ulemper osv. osv. Men Bjørnetema og seje (farlige) dyr i det hele taget, det går man ikke galt i byen med herhjemme! Jeg fandt denne gang al festpynten hos Holy Canolli inklusiv den sejeste cake topper, som der kommer mere om længere nede! 🙂

5 års fødselsdag romeo5 års fødselsdag fødselsdagsfest 55 års fødselsdag fødselsdagsfest 3

Vi er heldige at have børn i samme alder i vores familie/vennekreds. Det er simpelthen så hyggeligt at se de små mennesker sidde der på rad og række sidde der og have små samtaler igang. Romeo og jeg havde lavet en lille velkomstgave til alle børnene, som de kunne sidde og hygge lidt med sammen. Det var faktisk alletiders idé og en hyggelig stund for dem. Jeg nåede desværre ikke at tage et billede af indholdet, men vi havde været forbi Panduro Hobby og finde lidt forskellige kreating. Såsom dyremasker der kunne farvelægges, sjove klistermærker de kunne dekorere deres forbogstav med, noget modellervoks og andet småt men hyggeligt. 🙂

 5 års fødselsdag fødselsdagsfest 1

Romeo og jeg havde, efter hans ønske selvfølgelig, lavet chokolade cupcakes og en stor gulerods lagkage, som altså skulle være en bjørnekage. Selvfølgelig skulle det det, men jeg kom altså lidt på prøve! Det er bare skide svært at dekorere kager, men så fandt jeg den sejeste cake topper i form af denne farlige fødselsdagsbjørn med indbygget fødselsdagslys. Okay, så var der ligesom ikke et øje tørt! 😉 Han var lykkelig og jeg var tilfreds, og det blev verdens fedeste fem års fejring!♥

5 års fødselsdag fødselsdagsfest 45 års fødselsdag fødselsdagsfest 6 5 års fødselsdag fødselsdagsfest 75 års fødselsdag fødselsdagsfest

Jeg er STOLT over dette fødselsdagsbarn! Tillykke elskede Romeo!♥

Bedste hilsner

DanishEnglish