Peberkagehus og duften af jul!

Sponsoreret af Greengate

4 december peberkagehus 3Glædelig 4. søndag i advent og nu meget snart også glædelig juleaften! Julefreden er over os herhjemme og vores eneste gøremål er at hygge os og nyde julestemningen.♥

Det er jo heller ikke svært når man vågner op til et fuldstændigt snedækket landskab, her hvor vi bor er der hvidt så langt øjet kan se! Og tænk engang, så er det ovenikøbet også den allerførste sne. Det bliver faktisk ikke mere jul end det, gør det vel?  Første jul som nygifte, og endda med endnu et lille mirakel i maven, det er temmelig magisk for vores vedkomne!♥

Vi har prøvet noget nyt (sidste år gik det nemlig helt i vasken for mig), så for første gange har vi dekoreret peberkagehus, eller rettere peberkagehuse, og det er et kæmpe hit! Det gør man selvfølgelig helt og aldeles udelukkende kun med en kop varm chokolade ved hånden, for tingene skal jo passe sammen! 😉

Der dufter nu af jul og julekager i hele vores julehus, og det gælder om at nyde det, for om kun nogle dage starter vi helt forfra igen, med endnu et nyt år. Inden da har vi dog en vigtig ting, vores elskede lille julebarn Romeo fylder nemlig 5 år d. 26 december, så en flot fødselsdagsfejring har vi også på programmet. ♥

Nu vil vi nyde sneen og julestemningen og selvfølgelig også den sidste søndag i advent inden det hele går løs imorgen!

4 december peberkagehus4 december peberkagehus 4 4 december peberkagehus 6 4 december peberkagehus 7 4 december peberkagehus 1 4 december peberkagehus 2-De flotte juleskåle er fra Greengate ligeså er kopperne med varm chokolade! ;)-

4 december peberkagehus 5

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og selvfølgelig også et sikkert og lykkenbringende nytår. Men jeg er selvfølgelig tilbage her på bloggen inden den tid! 😉

De allerbedste julehilsner

DanishEnglish