I 2019 leverer jeg hele to babyer!

2019 starter helt fantastisk spændende ud for mit vedkomne. Det er jo ingen hemmelighed at vi venter os endnu en lille baby, og jeg kan slet ikke beskrive hvordan jeg og hele min familie glæder os! Men på en måde kan man næsten fristes til at sige, at jeg er planlagt til at skulle levere tvillinger.

Der er dog et lille twist, den ene baby er nemlig en bogbaby. Det er et projekt jeg har arbejdet længe på. Faktisk næsten halvandet år. Den er meget snart færdig og d.10 april, kan jeg præsentere den med stor stolthed!

Min nye bog er en bryllupsbog, og den kommer til at hedde Bryllupsplanlæggeren. Det bliver en meget smuk bog fyldt med inspiration, som indeholder ALT hvad du har brug for at vide og huske på, når du skal planlægge dit (eller en andens) forestående bryllup.

Det er en bog som lægger mit hjerte meget nær. Jeg har lagt utrolig mange kræfter i den, og udover min ekspertise, som stammer fra min tid som bryllupsplanlægger, så deler jeg også mine erfaringer og inspiration fra mit eget bryllup, som fandt sted i sommers, rent faktisk for præcis et halvt år siden. ♥ Denne bog vil fungere som den hånd, man gerne vil kunne holde fast i, mod målet for sit livs største fest, nemlig ens drømmebryllup.

Jeg er også utrolig stolt over at kunne fortælle, at jeg udgiver denne bog i samarbejde med forlaget Harper Collins. Hos dem har jeg et helt vanvittigt dygtig team i ryggen, og det vil bogen også komme til at bære præg af! Jeg kan roligt sige, at vi alle er enormt stolte over denne nye baby af en bryllupsbog.♥

Jeg glæder mig helt enormt til at vise jer den og ikke mindst dele det hele med jer.

Indtil da vil jeg ønske alle en glædelig jul!♥

 

4 kommentarer

 • Stephanie

  Øv. Det var sent. Min bror og svigerinde skal giftes til sommer. Havde været så fin en forlovelsesgave😞

  • Lea Hvidt (author)

   Nej det bliver sket ikke for sent, og den kommer også til at fungere som mindebog, hvor man kan lave forsiden om til sin egen bryllupsbog. Den bliver et MUST HAVE for alle de smukke brudepar:)

 • Nynne

  Kæmpe stort tillykke med din anden “baby”, det passer jo perfekt! Jeg skal giftes til juli og finder en del inspiration hos dig Lea, du er virkelig en kreativ kvinde☺️. Kan man forudbestille bogen inden den kommer i butikkerne og få den lidt før eller bliver den først trykt der?
  Mvh. Nynne

  • Lea Hvidt (author)

   Hvis der bliver mulighed for forudbestilling, så lover jeg at give besked allevegne 🙂 Og tusind tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish