Hjemmellavet æbleskriver og 3.søndag i advent

Sponsoreret indhold3. søndag æbleskriver og juletræ

Så blev det jo 3. søndag i advent og nu kan vi for alvor begynde at tælle ned.

Det gør vi idag, imens vi spiser lækre hjemmelavet æbleskiver. Vi planlægger også at få pyntet det store juletræ, som vi også har nået at hente. (Det fortjener iøvrigt sit eget blogindlæg, for jeg skal lige love for en mobbedreng vi har fundet os i år, det må simpelthen være skovens herre vi har taget med hjem! Nok om det for nu).

Æbleskiverne er som tidligere fortalt, længe ventet. Mikkel har spurgt mig lige siden vi tog hul på december, om ikke jeg kunne lave dem. De er hans absolut yndlings. Jeg giver ham også ret, de er virkelig helt fantastiske! Måske den faste læser vil kende dem, for det er nemlig et par år siden jeg delte opskriften første gang. Hvis ikke, så er den i hvert fald også at finde vi linket HER! Det er de helt rigtige gammeldags æbleskiver med sukker/kanel æbler i midten. De smager virkelig himmelsk, og det er bare ligesom om, at det ikke er rigtig jul, før man har prøvet dem. ♥

Og så er der jo alt det som er sket siden da. Jeg er sjældent alene i køkkenet mere, jeg har altid en eller to hjælpere og det er simpelthen så hyggeligt. I starten kunne det godt være en smule stressende, det vil jeg da godt indrømme, men nu er de virkelig en hjælp. Idag sagde jeg til Rosa-Lia; jeg skal bruge pisket æggehvide. Okay blev der sagt, og kort efter fik jeg overrakt en omgang pisket æggehvide. Helt ærlig, hvor heldig kan man være!♥ Tænk engang at man selv har lavet sådan et lille menneske dér, det er sgu vildt!♥

Jeg har tidligere fortalt det, men jeg gør det igen, for jeg ved det ellers vil komme som et spørgsmål. Vores matchende forklæder er fra Greengates julekollektion i år. Ligeså er de skåle vi har brugt!:)

3. søndag æbleskriver og juletræ 73. søndag æbleskriver og juletræ 5 3. søndag æbleskriver og juletræ 4

Gammeldags æbleskriver serveret med Greengate! Velbekomme og glædelig advent!♥

Bedste hilsner

DanishEnglish