Opdatering af vores soveværelse

Desenio billedevæg soveværelse 5

Vores soveværelse har fået en overhaling, jeg er ikke helt i mål endnu, men der er sket store ting!

Og store ting er i bogstavligste forstand. Vi har nemlig udskiftet vores seng med en Kingsize +, det tænker jeg roligt man kan kalde den! 😉 Det er jo ingen hemmelighed at vi snart udvider børneflokken til tre, og for vores vedkomne kommer det til at betyde, at vi ender fem mennesker i sengen. Begge børn har naturligvis deres egne senge, men de kommer begge ind hver nat, den ene tidligere end den anden.

Det er noget vi alle synes er helt fint og hyggeligt, men det kræver også at vi stadig er nødt til at få en god natssøvn. Ellers kan ingen af os fungere optimalt. Vi har derfor måtte ty lidt til kreative midler, da en seng i denne størrelsesorden simpelthen ikke er til at få fat i. Vi har derfor købt to 120cm senge og lagt sammen, med en specialsyet topmadras, som ikke deler sengene på midten. Det vil derfor sige, at vi nu kan flyde rundt på en 240 cm seng, og det er altså perfekte mål til, at vi alle kan være der og sove godt!♥

Desenio billedevæg soveværelse 2

Og når nu man rent faktisk bruger næsten et halvt liv i soveværelset, så er det også nødt til at være et rum man synes er pænt og hyggeligt at opholde sig i. Mikkel elsker at have orden på tingene, men han er sjældent den der har ideerne og heller ej rigtig lysten til at få det gjort. Han er, som rigtig mange mænd, bedst til at se det færdige resultat. 🙂 Det er jo dejligt, for det giver mig frie tøjler, og anledning til at overraske ham i ny og næ.

I denne omgang blev det soveværelsets tur. Jeg er som nævnt, ikke helt i mål endnu, jeg mangler sådan ca. halvdelen af rummet, så i må derfor komme med på denne ene halvdel indtil videre. 😉 Jeg har bevidst valgt at vælge de mere mørke farver til dette rum. Alle andre steder i huset er det stikmodsat og kun de lyse farver vi bruger.

Jeg ville også have noget liv på væggene, og jeg synes faktisk jeg har ramt ret godt. Jeg brugte en del tid på at finde de rigtige plakater, for der er virkelig meget at vælge imellem. Men blandt hundredevis af fede og flotte udtryk, endte jeg altså med denne “gallerivæg” fra Desenio. Jeg må sige at det hjalp mig at udvælge mine plakater via deres smarte opsætning. Der kunne jeg se tingene sammen, og det gav mig et billede af det færdige udtryk. Det store billede af den sorte panter talte til mig med det samme jeg så det. Det var noget med udtrykket i øjnene, og den intensitet billedet skabte. Mit andet favoritbillede er pigen med duen. Der var et budskab til dette billede, som jeg simpelthen forelskede mig i. Billedet symboliserer frihed og kærlighed, to af de vigtigeste ting i livet, hvis du spørger mig! Billedet kan findes Her!

Desenio billedevæg soveværelse 4 Desenio billedevæg soveværelse 1 Desenio billedevæg soveværelse 3

Dette billede, var helt ærligt, mest til mig selv. Jeg har en enorm svaghed for Alpakaer, og jeg kunne simpelthen ikke stå for ham her! (altså jeg tror bare det er en ham). Mikkel grinte bare da han så det, han kender mig, men jeg synes simpelthen bare han ligner en man har lyst til at kysse på, og jeg synes faktisk også han ligner en der har lyst til at give et kys tilbage. Han hænger rigtig godt her!♥

Det er jo juletid, og en gallerivæg eller blot lidt liv til væggen er altid en god idé. Jeg har fået lov at dele en rabatkode som giver 25% på hele siden hos Desenio. Den hedder “leahvidtkessler” og den gælder fra d.11 december til 13 december. (Tjek iøvrigt også deres børneplakater♥)

De allerbedste hilsner

DanishEnglish