2. Søndag i advent. Skål i varm chokolade

Indeholde reklame2. søndag i advent varm chokolade 2

Så blev det 2. søndag i advent, og vores dag står på julehygge, juleklip og måske en hyggelig julefilm.♥

Jul, jul jul! Denne tid er simpelthen barer så hyggelig! Kan det overhoevedet blive bedre?:)

Nissen havde lagt en chokoladeladepind i sokken, så vi er naturligvis startet med en kop dejlig varm chokolade med både flødeskum og skumfiduser!

Julen er hjerternes tid, og for mig handler det om, at dele så mange hyggelige timer sammen som muligt! Det behøver ikke være det helt store, det kan også bare være at sidde sammen om en kop kakao og bare tale om ting og sager! ♥

Der er selvfølgelig også de lidt større juletraditioner, som at finde og fælde det helt rigtige juletræ, en tur ind til det smukke julepyntede tivoli og selvfølgelig julebag i alle slags afskygninger. Vi har stadig en masse hyggelige juletraditioner at se frem til, men denne skønne 2. søndag i advent, bliver helt stille og rolig med hjemmehygge for vores vedkomne.

Vi har allerede været inde og se årets børne julefilm, The Grinch, og den kan vi varmt anbefale.♥ Men hvilken julefilm skal vi finde frem herhjemme? Min all time favorite er The Holiday. Den ser jeg hver eneste år, og Alene Hjemme er selvfølgelig også en klassikker. Men hvilken film skal vi finde på at se hele familien sammen? Er der nogle gode ideer?:)

2. søndag i advent varm chokolade 32. søndag i advent varm chokolade 2. søndag i advent varm chokolade 1 2. søndag i advent varm chokolade 8  2. søndag i advent varm chokolade 4 -Og så skal andet lys tændes i vores fine adventskrans!♥-

2. søndag i advent varm chokolade 5 2. søndag i advent varm chokolade 6

Jeg er helt vild med vores virkelig fine julekopper. De er fra Greengate, deres julekollektion er simpelthen lige i øjet! Hvis i læste med sidste søndag, så ville i også se at de matcher vores fine forklæder!♥ Love it!

Rigtig god og glædelig 2.søndag i advent!

De bedste hilsner

DanishEnglish