1. Søndag i advent -Julekagebagning

Sponsoreret indholdjul 1 søndag i advent bagning 7

Glædelig 1. søndag i advent!♥ Vi har haft julekagebagning det meste af dagen. Vi har også pakket nissegaver ud, og så har jeg fået købt den sidste julepynt!

Sidstnævnte klarede jeg idag på egen hånd, og det blev derfor et fuldstændig proppet bagagerum jeg kom hjem med. Nu skal jeg bare have det hele op de rigtige steder, og så må jeg hellere dele et lille sneak peak fra vores lille julehjem! Her bliver så hyggeligt! 😉 Den her juletid er bare vidunderlig! Og endnu bedre når man har børn, for så kan man få lov at gå fuldstændig amok uden nogen kigger underligt, for det er jo for “børnenes skyld”! Jeg er vild med det!;)

Men udover julepynt har vi, som sagt, hele familien været i køkkenet og bage julesmåkager. Det blev til en ordentlig portion brunkager og en lidt mindre portion vaniljekranse. Imorges lavede jeg også en rigtig julet chai sirup, men jeg har simpelthen ikke nået at få den smagt endnu. Det må blive imorgen, når jeg skal ordne den sidste julepynt. Den vender jeg tilbage til. ♥

Vi fik desværre heller ikke nået, at få pyntet vores brunkager. Dagen idag er simpelthen bare gået for hurtig, men det klarer vi nok en af de næste dage. Jeg brugte iøvrigt Mette Blomsterbergs opskrift på vaniljekranse og må bare sige at de er et forsøg værd! Mums de er gode!

jul 1 søndag i advent bagning 1jul 1 søndag i advent bagning Udstikkerne er alle mulige steder fra, men de fleste fra Panduro Hobby.jul 1 søndag i advent bagning 3jul 1 søndag i advent bagning 5 jul 1 søndag i advent bagning 4 jul 1 søndag i advent bagning 10 jul 1 søndag i advent bagning 8 jul 1 søndag i advent bagning 2De fine skåle og også vasen er fra Greengate. Ligeså er vore matchende forklæder, som ungerne var helt vilde med. Som Romeo rigtigt sagde, lignede vi helt rigtige kokke, og jeg tror faktisk også at vi følte os sådan idag! 😉

Glædelig 1. søndag i advent til jer alle.♥

De bedste hilsner

DanishEnglish