Så er det snart tid til, at den lille nisse flytter ind!

nisse, nissebo, nisseland nissedør

De sidste par år er den lille nisse flytte ind til jul, og med kun et par dage til første december, har jeg hjulpet ham med forberedelserne! ♥

Der er ikke noget som den magi, julen skaber i den små mennesker. Vi gør meget ud af troen og drømmene om alle de hyggelige julefortællinger, det er næsten lige før man selv kan blive i tvivl om hvad der blot er historier engang imellem. 😉

Den nisse der flytter ind til os er en rar nisse. Det er blandt andet ham der lægger gaverne i sokken, men han har også et andet job! Han er her også for at holde øje med om der bliver lavet ballade eller andet af den slags. Ja vi leger altså også lidt med naughty or nice princippet, og han rapporterer altså tilbage til julemanden, hvis der bliver noget at skrive om! Lidt fordele for forældrene må der jo også være, ikke sandt! 😉

Rosa-Lia har åbenbart en pagt med en drillenisse, det er altid ham der laver løjer, når der sker noget omkring hende. Og helt personligt glæder jeg mig faktisk til at høre om, hvad den drillenisse nu vil stille op, når nu der flytter en ny en ind. Man kan jo have lov at håbe, at hendes drillenisse så flytter videre til en anden familie! 😉

nisse, nissebo, nisseland jul 1

Alle disse ting er fra Panduro Hobby. Jeg er fuldstændig vild med alle de her miniature ting, som er så virkelighedstro. Jeg glæder mig virkelig til på lørdag, hvor jeg kan få lov at stille det hele op. ♥nisse, nissebo, nisseland julnisse, nissebo, nisseland nisse, nissebo, nisseland nissedør 1

Får i også besøg af en lille nisse hos jer? eller har i måske andre ting der sker?:)

De bedste hilsner

DanishEnglish