Julepandekager -Hyggelig julesnack uden sukker

Julepandekager juletræ 5

Jeg havde igår lavet julepandekager til de to bavianer, da de kom hjem fra børnehave. De elsker dem, og det er virkelig et lille hyggeligt projekt. ♥

Jeg har lavet de her pandekager mange gange efterhånden, så derfor vil jeg lige starte med at henvise til opskriften, som jeg allerede har delt før. Opskriften på disse bananpandekager uden sukker, findes lige HER!

Jeg havde ikke forberedt mig helt igår, og jeg lå derfor heller ikke inde med friske bær og alt muligt andet godt til at pynte med. Derfor blev det til et par rimelige simple juletræer, men dem skal man heller ej tage fejl af! 😉 Ligeså snart det ligner bare en smule et eller andet, så er det intet mindre end en fest for de små! Mine egne personlige favoritter til dato, er mine rensdyr jeg lavede sidste år. Find dem HER for endnu mere inspiration!♥

Julepandekager juletræ 3

Mit sidste nye trick er at bruge en lille flaske som denne her. På den måde kan man meget bedre styre dejen og man kan nærmest tegne med den, så man kan lave streger og alt muligt andet. Altså øvelse gør mester ikke! 😉 Jeg bruger også altid en rigtig pandekagepande. De er bare bedst at lave disse pandekager på, fordi den er fuldstændig jævn og varmes ens på hele fladen.

Som det selvfølgelig kan ses, er jeg langt fra mester endnu, men det er faktisk rigtig sjovt at lege med. Og så kan man jo altid fjerne fokus lidt med flødeskum som pynt! 😉 Uanset hvad, går de rent ind hos de mindste!♥

Julepandekager juletræ 4 Julepandekager juletræ snackJulepandekager juletræ 6  Julepandekager juletræ

De bedste hilsner

DanishEnglish