Årets julekort og kærlige hilsen

Indeholder reklameJulekort julestemning

Nu rammer julestemningen for alvor. Jeg har netop færdiggjort årets julekort og nu går turen blot mod posthuset med julehilsner og kærlighed. ♥

Siden vi har fået børn har det været en tradition at sende julekort. Jeg synes det er noget så hyggeligt at forberede og ikke mindst sende afsted. Jeg synes selv, det er hyggeligt at få julekort, men det er lidt som om, at den tradition er ved at løbe ud i sandet. Det er i hvert fald ikke dét posten kommer slæbende med hele julen. 😉 Men nu hvor det kan gøres så fint med fotos af børnene, (som iøvrigt bliver helt vildt store for hvert år, det lægger man jo virkelig mærke til på billeder), så er det bare så hyggeligt, hvis du spørger mig!♥

Jeg har ikke selv taget billederne i år. Vores fotograf Mette Lyck, havde nemlig den fineste juleopsætning i stalden med Rudolf og Blitz, og det var simpelthen for sødt til at lade være med at benytte sig af! Jeg synes det er blevet så fint, og jeg glæder mig til at få sendt dem afsted. Jeg har designet julekortene hos smartphoto.dk, og jeg har også fået lov at dele en rabatkode til mine læsere og følgere som giver 40% rabat på hele siden med koden LEA40. Så hvis andre vil gøre det samme, så er den altså til fri afbenyttelse♥

Julekort julestemning 1 Julekort julestemning 2

Imens jeg sad og designede julekortene, faldt jeg over disse til-og-fra kort, som man også selv kan designe. Jeg måtte simpelthen klikke nogle hjem. Med matchende julekort og til-og-fra kort bliver det ikke finere. 😉 Det er i hvert fald hvad man kan kalde personlige julehilsner. 😉Julekort julestemning gavemærker 1

De sidste dage er det væltet ind med pakker med julepynt, som jeg har bestilt fra her og der. Hvis du ikke vidste det, så er jeg en sand julekugle, jeg kan simpelthen ikke få nok!♥ Ungerne får i år deres eget juletræ på deres soveværelse. Det glæder jeg mig helt vildt til at præsentere for dem. Jeg ved de bliver ellevilde! 😉 Der kommer med andre ord, meget mere jul her på bloggen og på mine andre medier. Så bliv endelig hængende for mere julestemning!

De bedste hilsner

DanishEnglish