Opskrift på lækre gulerodsboller

Opskrift gulerodsboller 1

Gulerodsboller til hygge og aftensmad!♥

Igår var sådan en rigtig hygge søndag, og jeg og ungerne gik egentlig bare lidt og ventede på at farmand skulle komme hjem fra en rejse han har været på. Og når man har det sådan, hvad gør man så? man går selvfølgelig i køkkenet og bager.

Vi blev enige om at lave gulerodsboller, og gik egentlig bare igang. Jeg havde ikke tiltænkt det til bloggen, men rigtig mange har spurgt til opskriften, så den kommer selvfølgelig her, men billederne er altså derfor sparsomme:)

Opskrift gulerodsboller 2Egentlig er jeg bare gået udfra min opskrift på hveder, som jeg allerede har delt herinde. Den er altid en god basisdej, og så kan man jo tilsætte hvad man har lyst til. Vi rev 5 gulerødder og kom i, og ca.2 dl. solsikkekerner (det tilsættes sammen med mælkeblandingen og æggeblommerne). Jeg halverede også mængden af honning, men det er jo et spørgsmål om hvor søde man ønsker sine boller. Vi skulle bruge disse til aftensmaden, så derfor kunne vi sagtens nøjes med det halve. 😉

I stedet for at skrive hele opskriften på basisdejen igen, eller hvederne, som det jo egentlig er, så find den HER!, og så endda med billeder og det hele! 😉

Så er der vist blot tilbage at sige velbekomme!♥

Opskrift gulerodsboller

De bedste hilsner

DanishEnglish