Happy Halloween -Græskar sjov

halloween græskar

Om bare få dage er det endnu engang tid til at fejre Halloween. Vi er i fuld gang med at planlægge udklædning, men først skulle der laves fine græskar! ♥

Jeg havde tænkt at vi i år selv skulle på jagt på marken, efter det helt rigtige græskar, men jeg måtte sande at vi lige var en uges tid for sent på den. De græskar som lå tilbage, var dem dyrene havde haft glæde af, og de var derfor ikke til meget leg. Men det er skrevet i kalenderen til næste år, og vi kom da alligevel hjem med et par flotte eksemplarer alligevel!

Der er ingen tvivl om at Halloween er et rimelig nyt koncept herhjemme, og derfor har jeg heller ingen minder herom fra min barndom, men de sidste tre år, har vi fejret Halloween, og i år skal vi for anden gang ud og “trick or treate”, og det er simpelthen så (u)hyggelig en tradition. 😉 Farmand er ikke med i år, han er kaldt til Jylland på arbejde, men vi satser på at klæde os ud så tilpas uhyggelige, at vi er dem der skræmmer de andre, så vi ikke selv behøver at blive bange! 😉

Græskarudskæringen var en hyggelig affære. Romeo valgte det største græskar han kunne finde, (the bigger the better;)) så der var lidt at få gjort kål på for den lille mand. Jeg valgte at sætte kniven i tomlen, men heldigvis først tilsidst, så vi nåede at få lavet to fine og rare græskarmænd. Til gengæld måtte Mikkel stå for opvasken, ja sådan kan det jo gå!

Nu er der faktisk bare tilbage at vente til onsdag, hvor det rigtig går løs. Vi skal gå i Kastrup med vores venner. Det er imponerende hvordan nogle huse går op i det med liv og sjæl. Så vi glæder os! Hvor skal i andre mon gå?:)

halloween græskar udskæring  halloween græskar sjov halloween græskar udskæring 1 halloween græskarmandhappy halloween græskar sjov

Happy Halloween herfra ♥

DanishEnglish