Hvad skete der egentlig til min 30 års fødselsdag

30 års fødselsdagfest

Jeg har holdt jer lidt hen mht. min 30 års fødselsdag. Indtil nu har jeg kun vist detaljer, borddækning osv., men der skete meget mere end det.

Rent faktisk havde jeg planlagt nærmest en hel dag med hygge, underholdning og ikke mindst fødselsdagsstemning. Jeg holder altid fødselsdag for mine veninder, hvadenten det har været middage, brunch eller hvad der nu har passet ind i den givende tid. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle holde noget ved denne fødselsdag, og jeg var heller ikke i tvivl om at der skulle geares op. Altså at min tredive års fejring skulle blive lidt ekstraordinær i forhold til hvad jeg alligvel plejer.

For at videregive lidt stemning på bedst mulig vis, har jeg fået lavet denne stemningsvideo som er klippet sammen omkring hele min dag. Men inden den vises, så vil jeg også lige fortælle lidt om de forskellige ting vi lavede, for hvis jeg skal være helt ærlig så synes jeg selv der er lidt god inspiration at hente. Om det så er til fødselsdag, overraskelser eller måske en polterabend.

Jeg allierede mig med den sejeste event portal, Evendo, som hjalp mig med at sætte hele min fødselsdag sammen, så de forskellige ting gik op i tid og sted. Rent faktisk fik jeg også selv lidt inspiration efter at have søgt på deres site af muligheder, for udover den lille “partystarter” som jeg havde i tankerne, ønskede jeg også at overraske mine gæster med noget anderledes og fed underholdning, og her især var der god hjælp at hente! 🙂

evendo 6 evendo 8 evendo 7

Således her lød planen. -Vi startede i Breakout Room, som første mødested og ikke mindst første “udfordring”. Dette var rent faktisk det eneste jeg havde givet mine gæster besked om. Alle overraskelser der kom herefter, var holdt hemmeligt indtil det skulle foregå. -Hvilket iøvrigt var ret sjovt for mig! 😉

I Breakout Room blev vi delt op i to hold, og for langt de fleste var det en førstegangs prøvelse, hvilket bare gjorde det hele meget mere spændende. Jeg vil ikke røbe for meget herinde fra, men konceptet handler jo om, at løse en masse gåder, for tilsidst at finde ud af det store mysterier og derfra slippe ud af rummet. Det var anden gang for mig, og lad mig bare sagde det sådan her, man bliver total grebet af stemningen. Når man låses inde og tiden tæller ned, så sættes der alt ind på at komme ud, også selvom man jo godt ved, at man ikke bliver låst inde for altid. Jeg må (desværre) indrømme at ingen af os slap ud i tide. Rent faktisk nåede vi stort set lige langt, men det var en super fed oplevelse for alle, også for de helt nye i gamet. Det har min største anbefaling, både i større selskaber, men også i mindre. Mit første møde med denne “leg”, var faktisk en fødselsdagsgave sidste år af to af mine veninder, så her var vi kun tre inde. Det kan altså derfor klart bruges i flere henseender! -møg sjovt er det i hvert fald!

Herefter gik turen hjem til mig, hvor Mikkels (vores) gode ven og kok, var i fuld gang i køkkenet. Det er nu anden fødselsdag at Mikkel står i køkkenet, for at servere gourmet mad for mig og alle mine piger. -Så heldig er jeg altså! Men her må jeg desværre skuffe og sige at han ikke kan lejes ud! 😉

MEN, min næste underholdning kan i nemt tyvstjæle, for det er vist det man kan kalde en isbryder aka. feststarter. Jeg havde aldrig prøvet det før, og jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig vidste hvad jeg havde bestilt. Men det lød sjovt, og det var det også!

evendo 4

Næste punkt på min liste var nemlig Latterkursus. Jeg forestillede mig egentlig ikke så meget andet end at der skulle grines på forskellig vis, og så måtte jeg se hvad det ville blive til. Der var bare noget over Hanne, som gjorde at man simpelthen ikke kune lade være med at grine. Jeg er faktisk helt sikker på at der med garanti var flere ægte grin end opbyggede og performede grin, -for det var jo også en del af det, -at lære at grine, af bar skuespil, hvilket egentlig var lidt grænseoverskridende, for nogen mere end andre! 😉 Denne lille underholdning startede før maden, og det var helt genialt planlagt. Vi havde nu endnu mere at tale om, og ikke mindst at grine af og det var virkelig en oplevelse.

evendo 2 evendo 3

Vi spiste herefter en times tid og efter hovedretten trådte næste underholdning ind ad døren. Denne gang var det Adam, han kan lave Mental Magi og jeg må bare sige at han fik ALLE med! Han er en lidt alsidig tryllekunstner, i hvert fald ikke noget jeg har set før, og det var virkelig virkelig godt. Hans optræden varede i 30-40 minutter, og han havde alle opslugt gennem hele “showet”. Det var fantastisk godt, og genial underholdning, hvis du spørger mig. Man havde egentlig ikke rigtig lyst til at slippe ham fri, da han var færdig, bare et enkelt lille nummer, ville der næsten endeløst være plads til. 😉

Ingen fødselsdag uden fødselsdagskage selvfølgelig, så den kom på bordet, som i nok har set, ellers se den Her, og så var festen igang. Der blev danset en times tid, og som baren var ved at tømmes, stod min sidste overraskelse klar. Stort set alle mine veninder har børn efterhånden, flertallet har i hvert fald, og derfor er det bare heller ikke de vildeste byture der bliver fyret op under længere. Men men men, min 30 års fødselsdag skulle selvfølgelig være en undtagelse, og derfor gik festen videre ind mod byen kl.22.30, med blinkende lys og fuld blæs på musikken, da en ordentlig partybus rullede ind på gårdspladsen. Den kørte os rundt og indtil byen i en times tid, og her blev vi sat af på natklubben ARCH, hvor festen fortsat og senere også sluttede.

evendo 5 evendo 1

Hvis jeg selv skal sige det, havde jeg en temmelig sej fødselsdagsfejring. Mine veninder kommer altid med det bedste humør, og med en masse underholdning linet op til både dem og jeg, må jeg nok sige at det var en ovenud vellykket fødselsdag. Jeg må også takke Evendo, for den store koordineringshjælp, og ikke mindst inspirationskilde, for som man nok kan gætte sig til, var der lidt der skulle gå op.

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med alle mine læsere og følgere til HELE Evendos event portal. Koden er Lea30 og den giver 5% i rabat på alle de hundredevis af forskellige aktiviteter, underholdning, transportmidler, caterere osv. som findes på siden. Tjek det ud og få inspiration til dit næste arrangement. 👍🏼 (Rabatkoden virker i en begrænset tidsperiode).

Få et glimt at stemningen og de forskellige ting i filmen herunder 🙂

 

De bedste hilsner

 

DanishEnglish