Jeg har fået foretaget regulering!

Sponsoreret

Som de fleste ved, blev jeg gift i sommers, og i den forbindelse gik jeg rundt med nogle tanker om at få reguleret mine tænder. Mere præcist, at få foretaget en tandregulering med Invisalign.

Jeg har egentlig altid været helt tilfreds med mit smil, men med tiden har jeg kunne se en forskel på mine fortænders tandstilling. Jeg begyndte at lægge mærke til det på billeder, hvor den ene tand stak mere frem end den anden.

Da jeg var til et af de almindelige tandtjek, som jeg gør halvårligt, kom jeg i snak med min tandlæge om det. Jeg havde faktisk slet ikke tænkt tanken tandregulering, men jeg blev sat ind i det, mere konkret i Invisalign teknologien, og det forekom mig faktisk ret interessant. Jeg tænkte selvfølgelig over det, og med ca. et halvt år til vores bryllup, ville jeg godt kunne nå at få rettet mine tænder til den store dag.

Jeg valgte at gå igang med behandlingen, som blev nøje skræddersyet til netop mit tandsæt. Min regulering ville tage ca. 5 måneder, med 10 skinner til overmunden og 14 skinner til undermunden. Jeg endte med at komme ind i en rigtig god rytme, hvor jeg var i stand til at skifte skinner allerede hver 8 dag. Det gjorde processen endnu hurtigere, og jeg nåede derfor at blive færdig med min behandling i god tid inden vores bryllup.

Jeg er simpelthen så glad og tilfreds med mit resultat, og jeg må indrømme at jeg rent faktisk blev positiv overrasket over, hvor nem hele processen har været. Jeg har ikke rigtig noget at sammenligne med, eftersom jeg aldrig har haft hverken tandbøjle eller skinner på før. Men taget i betragtning af, at man pludselig skal vænne sig til, for en periode, at gå med skinner 23 timer i døgnet. -Ja altså stort set hele tiden, kun undtaget når man skal spise, så vænnede jeg mig overraskende hurtigt til det og fandt en rigtig fin rutine for mig.

Jeg blev grinet lidt af i starten af familie og sådan, med efter endt resultat kan alle selvfølgelig godt se forskellen, og jeg er nu den stolte “ejer” af en misundelsesværdig perlerække af fine, lige tænder! Så nu kan jeg jo grine tilbage med mit nye colgate smil! 😉 En sjov ting jeg også bemærkede efter var, at jeg skulle “lære” at fløjte på ny. Min tandstilling har jo ændret sig, og derfor blev jeg lidt overrasket da jeg en dag ville fløjte, men der ikke kom nogen lyd. Det tog dog ikke andet end en lillesmule øvelse, og jeg har nu fundet ud af at få lyd igennem igen. 😉

Hvis du synes at det lyder lidt interessant, så kan du læse mere om Invisalign lige her!

Herunder kan du også se min tandstilling før og efter behandlingen. Som det ses er der rent faktisk sket en rigtig stor forandring og jeg er simpelthen så glad for at jeg gjorde det, og ikke mindst i tide til vores bryllup.♥

Før overmund: 

Efter overmund:

Før undermund:

Efter undermund:

De bedste hilsner

DanishEnglish