3 års fødselsdagsfejring -Feststemning!

Sponsoreret indhold3 års fødselsdag kage

I weekenden fejrede familie og venner, vores nu treårige lille elskling! Hun havde egentlig fødselsdag i sidste uge, men da vi var på ferie, måtte vi rykke fødselsdagsfejringen til denne weekend.

Det var derfor noget den lille havde glædet sig ekstra meget til, specielt fordi der for snart lææænge siden, var kommet den her kasse med al den fineste pynt til at dekorere en rigtig enhjørningfest. Faktisk var det ikke helt nemt at vælge tema i år. Sidste år faldt valget nemlig også på enhjørningtema, og da man er en rigtig lille hestepige ligger det jo også til højrebenet. MEN, et fint hestetema med pynt og diverse er bare ikke lige at støve op, for enhjørningerne har simpelthen sat sig på tronen, og vippet alt hvad der minder om det af vejen. Ikke at det gør noget, for det er jo noget så fint, men det gjorde alligevel at vi på et tidspunkt var ude i enten Batman eller dinosaurer tema. Man kan åbenbart ligeså godt gå helt andre veje, hvis det man virkelig tænker på, ikke lige kan lade sig gøre. 😉

Vi endte dog med, jeg må hellere sige vi, for jeg kan ikke 100% udelukke at jeg ikke havde en finger med i spillet ift. overbevisning:-/, at gå med enhjørning, og da alle remedierne kom hjem, var der selvfølgelig også hjerter i øjnene på den lille fis. Det var virkelig svært ikke at pakke det hele ud med det samme, så man kan nok forstå at der var glade dage, da det blev tid til at puste balloner og sætte pynt op.

Vi har fundet ALT pynt hos feststemning.dk. Der er masser at kategorier at vælge imellem, men enhjørningtemaet finder du HER! De fine store tal balloner, som jeg elsker, findes i to farver og lige HER!

Vi havde inviteret til boller og kage midt på dagen, og nogle gæster blev helt til aftensmad og sengetid. Verdens hyggeligste fødselsdag for verdens skønneste lille pige. ♥ Herunder finder man et lille fødselsdagsgalleri med lidt fødselsdags – feststemning! 🙂

3 års fødselsdag kage unicorn  3 års fødselsdag kage enhjørning tema 3 års fødselsdag kage boller3 års fødselsdag kage balloner 3 års fødselsdag balloner feststemning 3 års fødselsdag feststemning

Tænk engang, flere har spurgt om kagen var min kreation:), men jeg kan dog ikke tage æren fra dygtige Cakelicious Copenhagen, som lavede denne overraskelse af en kage til fødselsdagsbarnet. Det er selvfølgelig Rosa-Lias pony, som sidder øverst på kagen med krone på.♥

3 års fødselsdag kage enhjørningkage 3 års fødselsdag kage lea kessler

God efterårsferie til jer alle♥

De bedste hilsner

DanishEnglish