30 års fødselsdag og fødselsdagskage

fødselsdag fødselsdagskage lea kessler

Så skete det, igår fyldte jeg 30 år, og det blev fejret med min familie, god mad, hygge og kærlighed, og selvfølgelig fødselsdagskage!

Jeg holder utrolig meget af efteråret, og jeg ved ikke om det i virkeligheden skyldes min fødselsdag, men uanset hvad, så er der altid virkelig efterårsstemning når jeg skal fejres. Igår var ingen undtagelse, der var godt gang i pejsen fra morgen til aften, mens det kolde vejr begyndte at blæse bladende af træerne udenfor. Ja jeg er jo vild med det! Efteråret er indbegrebet af hygge, hvis du spørger mig. Så derfor forventer jeg altid gråt vejr på min fødselsdag, men det er altså ikke trist! 😉

Igår foregik fødselsdagsfejringen som beskrevet med min familie og bare i stille og rolig tempo, med god hjemmelavet mad og snakke. På lørdag går det lidt mere vildt for sig, for her vil der være fødselsdagsfest. Jeg holder fest for alle mine veninder og jeg har flere overraskelser igennem dagen og aftenen. Men alt det kommer der mere om! 😉

fødselsdag fødselsdagskage gulerodskage lea

Når jeg holder fødselsdag er kagen altid lidt et omdrejningspunkt. Jeg elsker en god, stor og flot kage, det hører sig bare til en fødselsdag i mine øjne. I år besluttede jeg at lave en rigtig efterårskage. Det følte jeg måske tiltrængt efter den fantastiske sommer vi har haft i år, hvem ved. Det blev i hvert fald en gulerodskage, inspireret af Hummingbirds opskrift.

Jeg smurte den op med cream cheese frosting, den samme som var inde i kagen, og så pyntede jeg den med brombær, pecannødder, macarons og figner, samt de to sidste roser der blomstrede i min rosenbusk. ♥ Jeg er godt tilfreds og den smagte fantastisk. Den mindede faktisk lidt om vores bryllupskage, så man blev også lige kastet lidt tilbage til den stemning!

Jeg er i tvivl om jeg skal dele opskriften her. Er der nogen som er interesseret måske?:) Den er faktisk ret nem at lave og den kan sagtens laves dagen i forvejen. Ungerne og jeg bagte bundene sammen aftenen inden min fødselsdag, hvilket egentlig kun er en fordel for så stresser man ikke med at få den afkølet inden man kan lægge den sammen og smøre den op. Nå men lad mig endelig vide, hvis nogen vil prøve kræfter med denne virkelig lækre sag af en kage. ♥

fødselsdag fødselsdagskage hjemmelavet fødselsdag fødselsdagskagefødselsdag fødselsdagskage gulerodskage opskriftfødselsdag fødselsdagskage gulerodskage lea kessler

Der er netop ankommet borde osv. til festen på lørdag, så jeg må videre i programmet:)

Glade fødselsdagshilsner

13 kommentarer

 • Theresa Hansen

  Stort tillykke med fødselsdagen🇩🇰 Kagen ser super lækker ogvkndbydende ud – jeg kunne godt tænke mig opskriften hvis du vil dele😊

 • dorthe

  Tillykke med fødselsdagen. Du må meget gerne lægge opskriften op

 • Linda møllgren

  Ser sindsygt lækkert ud… vil meget gerne bede om opskriften 😊

 • Tine

  Den er SÅ flot! Jeg vil meget gerne bede om opskriften😍

 • Cille

  Stort tillykke 🇩🇰 Og Ja tak til opskrift ☺️

 • Christina Mørk

  Stort tillykke 🇩🇰
  Meget gerne en opskrift 🌸

 • Camilla waldorff

  Så flot. Rigtig gerne en opskrift, jeg har nemlig også snart fødselsdag 😜

 • Julie

  Den er sindsyg flot! Jeg er også interesseret i en opskrift. Og gerne hurtigt.. skal lave fødselsdagsgave til min datters 2 års i morgen 🆘🙈

 • Mie

  Vil også meget gerne bede om opskriften

 • Anette

  Tillykke med dagen 🎂🇩🇰🎂🇩🇰Og rigtig god fornøjelse med festen. Vil meget gerne have opskriften på den smukke kage

 • Louise

  Jeg vil også meget gerne bede om opskriften 🙂

 • Rikke Hansen

  meget gerne bede om en opskrift 😊

 • Mia Hansen

  Virkelig flot kage. Den vil jeg meget gerne bede om opskriften på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish