“30 før 30!” Opfølgning på min liste!

leahvidtkesslerFor noget tid siden kiggede jeg på denne lidt sjove liste, som hedder 30 før 30. Den handler om de ting man bør, opleve/gøre før man bliver 30 år.

Jeg synes ideen er skæg, og da jeg sådan rigtig gik listen igennem, syntes jeg faktisk at den var ret vigtig at kunne krydse af. Da jeg så listen for første gang, for godt halvandet år siden, kunne jeg krydse en stor del af, men ikke dem alle. Det har jeg sidenhen sat mig for at kunne gøre, og når nu min 30 års fødselsdag nærmer sig, tænkte jeg at ville gå den igennem igen.

For mig er alder blot en tal, det har meget mere at sige hvordan man føler sig og agerer. Specielt hos ældre mennesker kan sindet hos to jævnaldrene være milevidt fra hinanden. Jeg tror på at man ikke er ældre end hvad man føler sig! Når det så er sagt, så gælder det, i mine øjne, også om at få mest muligt ud af tilværelsen. Som vi jo ved, er vi her kun på lånt tid, og ingen ved reelt hvor længe. Derfor synes jeg, at det er vigtigt at stræbe efter at blive klogere, dygtigere og flytte grænser hele tiden.

Jeg holder faktisk meget af denne liste, for den minder mig om at jeg lever og at jeg får gjort noget mens jeg er her. Jeg har kommenteret hvert enkelt punkt, så det er lidt mere end blot et hak.♥

 

 1. Rejs alene: Dette gjorde jeg første gang som 16 årig. Jeg rejste på en surfcamp i USA i fire uger, og selvom jeg måske ikke lærte de helt vilde surfer skills, så gjorde denne rejse så meget for mig. Det var en kæmpe oplevelse med savn, nye venskaber og ikke mindst lærdom om mig selv.
 2. Gør noget der skræmmer dig: Det sker egentlig ret ofte. Jeg bryder mig ikke særlig meget om mørke, mest fordi at min fantasi løber afsted med mig. Men jeg har både begivet mig ind i spøgelseshuset i tivoli 😉 og et virkelig creepy sted i London. Jeg bevæger mig også ud af den låste soveværelsesdør, for at hente noget hvis jeg er alene hjemme. -Det lyder måske lidt banalt, men efter vi havde haft forsøgt indbrud af fire hætteklædte mænd, en nat mens vi alle var hjemme og lå og sov, trods to hunde som gøede af deres lungers kræft, så satte det spor i mig. Men jeg gør det, selvom det kan skræmme mig.
 3. Flyt til en ny by: Dette har jeg bestemt også på mit CV. Det gjorde jeg blandt andet da jeg var 19 år og flyttede hjemmefra ind i min lejlighed på Frederiksberg.
 4. Lær at kende din familiehistorie: Jeg må indrømme at jeg ikke kender hele min familiehistorie helt ind til benet. Men jeg har opsøgt nogle ting, for at finde svar. -Så denne får ikke et helt hak, jeg bliver selvfølgelig nødt til at finde ud af om jeg i virkeligheden stammer fra en ædel kongeslægt et eller andet sted i verden 😉
 5. Gå “off-road”! Det har jeg gjort, og jeg er faktisk vild med det. Jeg har været på utallige  vildmarksture i Sverige og slået lejer i skove og andre steder. Og så har jeg været spejder i 4-5 år, så jeg må sige at have gået off-road nogle gange. Det er fantastisk!
 6. Start med at samle på noget: Jeg var nok mest en samler da jeg var yngre. Jeg samlede f.eks. på brevpapir og glansbilleder. 😉 Det er jeg ikke rigtig mere, tværtimod er jeg blevet rigtig god til at smide ud! Men jeg samler på minder!! -Mon det også tæller 😉
 7. Arbejd for, eller hjælp nogen du ser op til: Jeg har aldrig været bleg for at lære, og det gør man jo bedst af nogen der kan mere end en. Jeg bliver motiveret af folk som har formået at gøre ting som jeg drømmer om. Jeg har blandt andet været ansat som assistent for at lære af vedkomne. 
 8. Lav en indsamling for en organisation eller en god sag: Jeg har ikke decideret oprettet eller opstartet en indsamling. Menjeg har været med til at samle ind til sager og organisationer flere gange. Jeg synes det er vigtigt at give sin hjælp med når man kan!
 9. Lær at spil på et instrument: Det har jeg forsøgt op til flere gange. Jeg startede første gang med at gå til guitar da jeg var 10 år gammel, så startede jeg igen da jeg var 23 år, og nu er jeg lige præcis gået igang igen. Jeg kan spille et par sange, så den kan vel også krydses. 😉
 10. Tag væk på tøsetur: Ork, det har jeg gjort en masse gange. Både i Danmark og rundt i Europa. Det må man ikke snyde sig selv for!
 11. Overrask din mor: Det er sket mange gange. Muligvis både på godt og ondt. Den gang hun blev mest overrasket var måske da jeg var gravid med Rosa-Lia. (vores andet barn) En glædelig men også stor overraskelse.
 12. Syng foran en gruppe: Jep! stort hak. Der var engang hvor jeg havde overbevist mig selv om at jeg skulle være verdens nye store popstjerne. Derfor sang jeg foran hele min skole i 7. klasse og det samme gjorde jeg ved årets julekoncert på gymnasiet. 😉
 13. Sig farvel til ting eller folk som ikke bidrager med noget godt til dit liv: Spørger du mig, skal man være varsom men man skal også være kontant! Jeg går langt for mennesker, for retfærdighed og egentlig i det hele taget. Men bliver jeg decideret dårligt eller urimelig behandlet, så er det ud af vagten herfra! Jeg har altid været god til at navigere i venskaber og det er derfor jeg idag står med en god håndfuld, som jeg altid kan betro mig til.
 14. Start en opsparing: Jeg har en fin konto i min bank, som hedder “Opsparing”. Altid godt at have! 😉
 15. Find din favorit vin: Dem har jeg allerede flere af! 🙂
 16. Tag et selfie, selvom andre kigger: Det brød jeg mig faktisk ikke om i starten. Men når nu det er det, jeg på mange måder tjener penge på, så har jeg vænnet mig til det. Det er altid befriende at vænne sig til at blive ligeglad med hvad andre mon tænker. 🙂
 17. Tag en chance: OH YES! Det er en af mine favoritter. Jeg er ikke bange for at tage chancer, jeg synes alle bør gøre det i ny og næ. Jeg har taget chancer men mange ting. Nogle gange går det andre gange går det ikke helt. men intet sker hvis ikke man tager chancen!
 18. Køb nogle aktier eller obligationer: Både ja og nej, og så alligvel vil jeg sige ja. Vi har investeret i nogle ting til vores børn.
 19. Deltag i en festival: Det gjorde jeg senest for blot nogle uger siden. Her var jeg for anden gang på Skanderborg festival. Jeg er vild med den stemning.
 20. Hold et middagsselskab: Jeg har ikke tal på dette længere. Jeg holder f.eks. hvert eneste år fødselsdag for mine veninder. Jeg nyder at være vært og invitere folk hjem.
 21. Rejs til et sted langt langt væk: Jeg har mange gange rejst til asien, som jo ligger et godt stykke henne på den anden side. Men jeg har ikke været helt på den anden side af jorden endnu. Altså Australien f.eks. Men den står meget højt på min bucket list!
 22. Tilslut dig en klub: Jeg har jo redet i mange år, og derfor været medlem af rideklubber. Gælder det mon? 😉
 23. Lær at lav mad: Det lærte jeg for mange år siden. Jeg elsker at lave mad, og jeg bliver hele tiden bedre!
 24. Sig undskyld som den første: Jeg kan godt være stædig men jeg siger undskyld når jeg mener det! Også som den første!
 25. Forsøg at slå en verdens rekord: Hver gang jeg løber en tur, prøver jeg. Måske ikke med min fulde kraft. 😉 Ej jeg må nok indrømme at jeg ikke har fundet mit kald for en verdens rekord endnu. Jeg gør det når den kommer! 🙂
 26. Løb en tur, en lang tur, en der gør dig forpustet: Jeg er ret glad for at løbe, så dette sker temmelig ofte.
 27. Gå ind i en politisk debat: Det sker nu og da, men jeg må indrømme at jeg ikke er den allermest højtråbende omkring mine holdninger i denne forbindelse.
 28. Send et rigtigt postkort: Da jeg var yngre havde jeg en tradition med en veninde om altid at sende postkort når vi var ude og rejse. Vi vedlagde også altid en lille blomst fra stedet vi var. Det var meget hyggeligt.
 29. Skriv noget; et digt, en bog: Jeg er så glad og stolt over at have skrevet og udgivet en bog. Lige nu arbejder jeg på min næste, som skal udkomme i  det nye år. -Jeg glæææder mig!
 30. Plant et træ: Det har jeg heller ej tal på længere. Jeg elsker vores have og at plante og gøre ved. Det seneste træ jeg plantede var et figentræ. 🙂

 

Kan du mon også krydse listen af? Kom endelig med kommentarer i feltet herunder♥

God weekende til jer alle

De bedste hilsner

DanishEnglish