Bryllup Del 4: Velkomstfest og velkomstposer

bryllup velkomstfest

Jeg mangler stadig at fortælle lidt om vores bryllup. Jeg har nemlig ikke fortalt om dagene omkring den store dag, og dem havde vi selvfølgelig også planlagt.

Dagen før brylluppet holdt vi velkomstfest på den fineste vin og olivengård. På denne dag ankom de fleste gæster, og først på aftenen samlede vi alle, for at holde velkomstmiddag/fest.

Temaet var tapas og minglen! Vi havde god tid til at hilse på og byde vores gæster velkommen, og vores gæster havde tid til at hilse på hinanden, og dem som ikke kendte hinanden, fik chance for at lære hinanden at kende. Dette set-up var helt perfekt for os. Når vi kigger tilbage på det hele, har det helt sikkert gjort brylluppet mindre stressende, og samtidig gjort festen endnu bedre og ikke mindst længere. Kan man egentlig ønske sig mere?!

At fejre en fest som denne over tre dage, kan måske lyde af meget, men ikke et eneste sekund var spildt eller kedsommeligt. Dette er virkelig noget man bør overveje, hvis man kan finde muligheden. ♥

Vi valgte at gøre dagene og festerne forskellige. Hver dag havde sin egen stemning, tema (hvis man kan kalde det det), og også location. Velkomstfesten blev holdt i vingårdens gamle og meget autentiske amfiteater. Et meget hyggeligt og stemningsfuldt sted, hvor jeg forestiller mig at mange fester er blevet holdt gennem tiderne.

For denne fest var det den helt rigtige atmosfære! Jeg har tegnet og fortalt mange gange, og i det store hele blev det præcis hvad vi havde drømt om og håbet på. Når man arbejder med et andet land og en anden tilgang til tingene end man er vant til, er det ikke altid at forventningerne stemmer over ens. MEN, er man vedholden nok og tegner og fortæller tilpas nok med armbevægelserne, så skal man nok få det som man vil have det! 😉

bryllup velkomstfest 2bryllup ballon bryllup velkomstfest mad bryllup velkomstfest ost bryllup velkomstfest drinks – Signatur drinksene “his and hers”, var en af mine favorit detaljer!♥-

 bryllup velkomstfest velkomstposer

Velkomstposer til vores gæster♥

Vi havde lavet 85 velkomstposer. Foldet, bundet og pakket én til hver eneste gæst. Det tager tid og optager plads når man skal fragte dem til et andet land, men spørger du mig, er det verdens bedste idé og fineste detalje.

Hver pose indeholdte et program over de tre dage, med tidspunkter, lokationer og andre praktiske ting. En personlig powerbank (så ingens smartphone løb tør for strøm;)). “His and Her favorite” snackpose. Et lille lommertørklæde til at tørre glædestårerne væk med. Et Hangover Kit som indeholdte en tømmermænds te, 500 mg panodil, en pakke mintpastiller og en kildevand. Og så selvfølgelig også en pose Banana Joe chips, Specielt god til dagen derpå. 😉

Sagt med andre ord, en lille velkomst overraskelse til vores gæster, som de kunne smile af og fornøje sig med, når det skulle blive aktuelt. ♥

bryllup velkomstfest velkomstposer1 bryllup velkomstpose bryllup velkomstpose 1 bryllup velkomstpose happy tears -“It’s all in the details”, som man siger ;)-

bryllup velkomstpose hangoverkit-Hangover Kit, In sickness & in health! ;)- 

 

Billederne er tager af Mette Lyck og jeg selv.

De bedste hilsner

DanishEnglish