Jeg sælger min brudekjole…

brudekjole til salg 5

Imens bryllupsfeberen lægger sig er der stadig praktiske ting at tage sig til. Nu er jeg kommet til et af de lidt mere specielle punkter. Jeg sælger min brudekjole!

Da jeg har fået rigtig mange henvendelser på min kjole, har jeg valgt at lavet dette blogpost med lidt mere praktiske ting.

Først vil jeg svare på, hvorfor jeg sælger min brudekjole. Det gør jeg først og fremmest fordi, at det altid har været planen. En brudekjole har forskellig betydning fra brud til brud, men for mig giver den ikke rigtig mere mening efter brylluppet. Nogen vælger at gemme den som et minde, andre håber deres børn vil bruge den, eller i det mindste noget af den, men for mig, er der ingen grund til at beholde den.

Da jeg var på jagt efter min brudekjole, ledte jeg efter DÈN kjole, og det betød ikke noget for mig om jeg skulle leje den eller købe den fra ny. Det vigtigeste for mig, var at jeg fandt den rigtige, den jeg drømte om!

Det gjorde jeg, og det blev til en hel ny en af slagsen, som først blev sat i produktion efter jeg havde købt den.

Jeg fandt min brudekjole i London i den meget ekslusive brudebutik, www.thewedding-club.co.uk.

Designeren er Atelier Pronovias og min brudekjole er fra sidste kollektion. Den er en størrelse 6 UK som svarer til en str. 34.

Det er en blondet kjole, som har håndsyede perler på alle blonder. Der er syet en BH ind, som kan udtages, og jeg har gemt det tilhørende corset, som jeg valgte at udskifte med en stropløs bh.

Jeg bar kjolen under vielsen og til middagen, og skiftede den ud med en anden kjole, da festen skulle begynde. Den har været til rens og er fuldstændig som ny, uden pletter, skræmmer eller andet.♥

 

Nypris er 4620 pund som er 38.500 kr.

-Jeg har ikke fastlagt et bestemt beløb som jeg vil have for den, men jeg vil gerne have et realistisk bud.

Er man interesseret kan man skrive til leahvidt1@gmail.com –Kun seriøse henvendelser 🙂

brudekjole til salg 4

brudekjole til salg 1 brudekjole til salg brudekjole tilsalg brudekjole til salg 3  brudekjole til salg 2

Alle billederne er iøvrigt taget af dygtige Mette Lyck.

De bedste hilsner

DanishEnglish