30 års fødselsdag coming up! / fødselsdagsinspiration!

30 år middag

Der er mange ting at fejre i år hos os. Og vi kommer ikke udenom det (selvom det er lidt mærkeligt, da jeg jo blot fyldte 18 forleden). I næste måned fylder jeg 30 år, så derfor er der nu sat ind på næste store fest.

Jeg har egentlig ikke helt vidst, hvordan jeg skulle fejre denne fødselsdag. Jeg har hvert eneste år holdt fest, brunch, middag eller hvad der nu har passet ind i den givende tid. Min 30 års fødselsdag skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse, men jeg har været meget i tvivl om hvordan den skulle foregå.

Grunden til det, har nok været den, at vi for under to måneder siden holdt den største fest af alle, vores bryllup, og så ovenikøbet over tre dage. Den vil blive svær at måle sig med, så derfor har jeg valgt et lidt andet set-up til min fødselsdag. Jeg har valgt kun at invitere kvinderne i mit liv. Jeg holder selvfølgelig fødselsdag med min familie, men den store fest bliver kun for damer denne gang.

Jeg laver aldrig noget halvt, og slet ikke når det kommer til fester, så derfor er selve planlægningen og alt det praktiske i fuld gang. Først havde jeg tænkt mig at holde en gennemført temafest. Der er så mange gode og sjove ting ved sådan en type fest, men jeg synes også det kræver en hvis mængde deltagende. I hvert fald hvis det skal blive rigtig sjovt. 🙂 Derfor har festen i stedet fået et tema, hvis det altså giver mening. Forskellen i dét, er for mig, at der er elementer som omhandler et tema fremfor at festen ER et tema. Så altså bare sådan med lidt mindre gas, hvis man kan sige det sådan. 😉

Der er stadig meget der skal på plads endnu, men jeg har gjort mig en masse tanker og jeg har søgt inspiration som en gal!

30 år dinnerpartyomg 30

Hvis jeg havde haft fødselsdag i sommermånederne, så havde dette set-up været perfekt. Fest i haven, gode, kolde drinks under solen, et bassin at hoppe i når det bliver for varmt, en gang cricket til dem der lyster, og ristede skumfiduser over bål. Men men men, på min fødselsdag i slutningen af september, er det altid der hvor vejret for alvor har bestemt sig at kysse sommeren, og det der ligner, farvel. Så jeg kan godt afsløre at min dag bliver lidt anderledes. 😉

30 års birthdaycake1 birthdaycake

Der skal jo kager til. sådan er det til en fødselsdag, og når man bliver 30 skal den være ekstra stor! Som jeg skrev i et tidligere indlæg vedrørende vores bryllupskage, så er jeg ikke meget for den traditionelle lagkage. Hvad mon det skal blive til denne gang?:) Jeg elsker at høre andres gode bud, så har du den bedste idé så giv endelig besked i kommentarfeltet.

30 år donut

Denne idé med disse donuts er så fin, hvis du spørger mig. Det kunne jo også være et alternativ til kagen. ♥

 

-Just to remind yourself! 😉 YOUNG A.F!-

30 års fødselsdag

♥ – Jeg forestiller mig at blive vækket af min mand og børn til sådan et par fødselsdagballoner og stemning 😉 – ♥

Det var dagens fødselsdagsinspiration. Har jeg egentlig nogle følgere/læsere der bliver 30 år i år ligesom mig, og måske endda også i september?:)

De allerbedste hilsner

7 kommentarer

 • Stine

  Bliver 30 år om 6 måneder. Eller som jeg selv kalder det – 29 år og 12 måneder 😉. Har ret meget krise over de 30 år.. bør man frygte dem?

  • Lea Hvidt (author)

   Nej det er jeg helt sikker på at man ikke skal.. Jeg er i hvert fald så klar! Det kan da godt blive godt:) Tillykke til dig også:)

 • Rikke Dyg

  Fylder selv 30 år den 8. December, tiden går alt for hurtigt! Og jeg skal så holde mit bryllup den 2/2-19 ❤️

  • Lea Hvidt (author)

   Kæmpe tillykke med begge ting 🙂

 • Maria

  Jeg fylder 33, men går hvert år også all in med fødselsdags fest. I år bliver det en tøsefest for mine nærmeste 20 veninder, hvor jeg blandt andet har lejet en selfie maskine som jeg tænker vi får det vildt sjovt med.

 • Louise

  Jeg er fyldt 30 i juli, hvor jeg holdte for familien på selve dagen (en tirsdag) så det var meget stille og roligt. Men holder stor fest for alle venner og veninder d. 8 september. Det meste alko er købt og maden skulle der gerne snart blive styr på, men jeg er lidt i tvivl om hvad jeg ellers skal arrangere (jeg er ik særlig krea – desværre) Så jeg følger meget gerne lidt med hvis der kommer mere ☺️

 • Camilla

  Årh jeg fylder også 30 her d. 29 sep – hvor blev tiden dog af ? 😄 Fest skal der til så er selv igang med planlægningen 🍷

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish