Jeg gjorde det! Nyt hår til mama! ;)

lea hvidt kessler nyt hår 1

Nogle gange skal der ske noget nyt. Nogle mennesker køber en ny trøje andre klipper halvdelen af deres hår af! 😉 –Nogle gange var idag!

For at være helt ærlig, og det som egentlig nok mest var grunden til det hele (eller måske rettere det halve) ;), er at jeg har døjet med det man kalder ammehår i lang tid. Efter amningen af Rosa-Lia begyndte mit hår at knække i hele bunden og også i det forreste hår. Det tog evigheder før at det voksede ud, og blev langt nok til at nå op i en hestehale. Det er jo ikke fordi at det er first world problems, men det er simpelthen så irriterende at have totter hængende ned alle steder fra.

Da jeg først hørte om ammehår, tænkte jeg selv at det måtte være et dæknavn for at have passet sit hår dårligt. Men det skete altså pludseligt for mig, og ikke nok med det, så var det nye hår som voksede ud i bunden, anderledes end det jeg havde før. Det var kruset og tørt og bare trist og kedeligt at se på.

Så derfor måtte der ske noget, og det er altså endt således. 🙂

Det er altid lidt nervepirrende at klippe sit hår af, i hvert fald når det er i større mængder som denne omgang. For det er nemlig helt utroligt, hvad frisuren gør ved ens udseende. Men så igen, når alt kommer til alt, er det jo bare hår. Det vokser ud igen, og selvom det var lidt spændende at gøre, så var det også tiltrængt.

Det var min søde og dygtige veninde som klippede mig, og de meget lysere nuancer er solens værk. Jeg tror faktisk jeg ender med at blive sådan virkelig glad for den her nye og kortere frisure. Er det mon sådan noget der sker når man nærmer sig de 30 år? 😉

Jeg rammer det skarpe hjørne i næste måned. Endnu en festplanlægning er på tapetet. Juhuuu! ♥

lea hvidt kessler nyt hår

Skøn aften til jer alle!

De bedste hilsner

13 kommentarer

 • Anja

  Der klæder dig helt vildt Lea
  Du er stang lækker 😊
  Dejlig aften

  • Lea Hvidt (author)

   😉 tak for det 🙂

 • Jannie

  Overvejer det selv! Har haft page i lang tid men stoppede med at klippe det. Men nu 5 mdr efter min fødsel fælder jeg bare så meget! Kan du ikke ligge flere billeder op af håret så man kan se hvordan det er klippet!? 🙂 vild flot!

  • Lea Hvidt (author)

   Jo det kan jeg godt få gjort:) Men det er bare en helt almindelig page 🙂

 • Mille

  Det klæder dig virkelig godt

  • Lea Hvidt (author)

   Taaak 🙂

 • Kia

  Meget meget flottere.. pift pift. Det gøre virkelig bare noget ved dig som ser helt perfekt ud.

  • Lea Hvidt (author)

   tusind tak 😉 🙂

 • Ditte

  Hold op hvor er det flot til dig 👍🏼☺️👏🏼

  • Lea Hvidt (author)

   tusind tak :;)

 • Heidi

  Det er meget meget pænerer til dig ⚘ godt gået. Har selv lige gjort det samme. Dog ikke pga. Amme hår. Men frossen skulder.

 • PernilleD

  Det er virkelig pænt til dig!
  Jeg gjorde det samme for nogle år siden, også pga. ammehår. Det er aldrig blevet langt igen, men er faktisk korthåret nu – og 32 år 😉 Så måske du har ret i det hænger sammen med alderen.
  God dag!

 • Sascha Malika

  Jeg har i tirsdags klippet mit hår page også pga. ammehår, som du har beskrevet.
  Din nye frisure klæder dig Sindsyg godt, waauw du ser hammer godt ud😉
  Jeg er 33 år, så måske der er noget om det med 30’erne og kortere hår😀😉✂️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish