Min mykonos guide / Bryllupsrejse

Mykonos guide nammosSå har jeg endelig fået tid til at skrive min Mykonos guide færdig. Vi havde nogle fantastiske og ikke mindst spændende dage på den græske ø, og da øen ikke er særlig stor, tænkte jeg at komme med mit bud på must see og must do.

Vi havde blot fire nætter på Mykonos, det er ikke fordi det er alverdens tid, men som forældre, er den tid alene (uden børn), nærmest en evighed. Vi erfarede også, at det rent faktisk er masser af tid til at opleve de smukke og fantastiske ting, som Mykonos har at byde på. Man kan ikke flyve direkte, så man mellemlander for det meste i Athen. Men selvom man er ude i to flyvere, så tager rejsen alligvel kun 4 timer og 50 minutter.

Mykonos guide3

Øen er en meget eksklusiv del af grækenland eller rettere det græske øhav. Man rejser hertil fra hele verden, for at opleve det meget stabile og dejlige vejr, den gode mad og ikke mindst alle de smukke syn og  helt utrolige solnedgange. Mange celebreties lægger også vejen forbi, og hvis de ikke bor på øen, så holder de til på de mange, kæmpe store yachts som ligger til hele vejen rundt om øen. Alle disse ting afspejler selvfølgelig også priserne. I denne periode, hvor det er højsæson, får man lov at betale for tingene. Så dette er værd at have med i sine overvejelser, hvis man tænker på tage en ferie her.

Når det så er sagt, er det også et yderst fantastisk sted. Her er virkelig skønt og smukt. Vi lejede en scooter for at komme rundt på øen. Det var genialt, og rigtig mange gjorde det samme. Det er ganske enkelt ikke til at få parkeringspladser, og det er så varmt, at det faktisk er rigtig rart at få lidt vind i håret.

På den relativt korte tid vi havde på Mykonos, fik vi alligevel besøgt nogle rigtig fantastiske steder. Både i forhold til mad, men også oplevelser osv. Jeg har derfor besluttet at skrive en lille mykonos guide!♥Mykonos guide2

Spisesteder ♥

Nice And Easy. Denne restaurant er åben hele dagen. Det er en økologisk fiskerestaurant, som ligger helt ud til vandet. De har et stort menukort, så egentlig byder på lidt af hvert. Men på en fiske restaurant er det klart at anbefale, at vælge noget med fisk. Det har jeg i hvert fald aldrig gået galt i byen med, og det må man sige at jeg heller ikke gjorde denne gang. Vi valgte begge en laksetatar til forret, den var fantastisk! En af de allerbedste jeg har smagt faktisk!

Lotus. Du går ikke forbi denne restaurant uden at opdage den. Den er godt nok ikke særlig stor, men de spiller op til fest herinde, så derfor må du heller ikke gå uden at have fået en cocktail.- Og dem kan de lave! Deres mad er også virkelig god! Jeg fik deres Zucchini cheeseballs, mums hvis bare man dog kunne få opskriften med hjem! 😉

La Familia. Det her sted ligger i midten af Mykonons Town. Man lægger mærke til stedet da det er fint dekoreret med planter og ting fra oven. Det her er sådan et rigtig hyggeligt sted, nok det sted med mest græsk stemning, som vi har oplevet i Mykonos. Jeg spiste en Moussaka, som vist nok er grækenlands national ret, den var SÅ god! Dette sted har min anbefaling, hvis man skal have en rolig og hyggelig aften.

Gyros. Gyros er ikke nogen restaurant, men endnu en græsk ret, som du kan finde overalt i grækenland. Den minder lidt om en kebab, men selvfølgelig med et græsk twist. Den bliver man nødt til at prøve, i hvert fald én gang.

Sunset bar 180*. Dette sted er ideelt for den perfekte solnedgang. Baren er placeret oppe, så man har udsyn over byen og vandet. Her skal man tage forbi hvis man ønsker en let middag og gode drinks, imens man ser solen gå ned i horisonten. Denne bar er meget populær, og det er ikke mærkeligt, -her er lidt magiske vibes. Det er derfor også en fordel at komme tidligt, hvis man vil være sikker på at have et bord. Stedet bliver senere på aftenen forvandlet om til en open-air club.  Er man uden børn på Mykonos, bliver man nødt til at tage forbi her!Mykonos guide5

Mykonos guide sunset Mykonos guide sunset1Mykonos guide lea kessler mikkel

Steder at se og opleve ♥ 

Nammos Beach Club. Det her sted har 5 stjerner, og det får du også lov at betale for. 150 euro for to liggestole, så er de vist også betalt. 😉 MEN, man ligger også godt, og du kommer heller ikke til at mangle noget her. De kommer endda og børster sandet af din liggestol for dig.😅

Denne Beach club, ligger på den fineste strand, vandet er fuldstændig gennemsigtigt og sandet er næsten guldfarvet. Der hører en stor og lækker restaurant til, men man kan også vælge at spise sin frokost mens man ligger i solen. De har selvfølgelig gode drinks og alt det andet man kunne få brug for, så det er intet problem at ligge en hel dag her, bare og dase og kigge på mennesker.

Mykonos guide lea kessler beachtaske mrs mykonos strand nammos

Mykonos Town. Man er ikke på Mykonons uden at besøge Mykonos town. For at være helt ærlig, ved jeg ikke hvor gammel byen er, men der er ingen tvivl om, at den oser af historie. Du går rundt i små, smalle gader, som mest af alt minder om en labyrint, og alt ser ens ud. Husene er helt hvide, uden undtagelse, og døre og vinduer er malet blå. Det er lidt som at gå rundt i et maleri, der er meget meget fint.

Man finder også en masse små shops, mest souvenirforretninger og sådan små specialbutikker, og så ligger der selvfølgelig også en masse forretninger og ikke mindst isbutikker. Når du har fundet ud af gadernes labyrint, så kommer du ned til vandet, hvor der også er spækket med restauranter. Der er noget for alle her!♥

Mykonos guide1

The Windmills.  De gamle vindmøller er helt tilbage fra 16oo tallet. De er så fine og velbevaret. Det er ikke en udflugt der tager særlig lang tid, men det bør næsten være obligatorisk at se dem. Det er virkelig et smukt syn. Der står blandt andet fire styk ved Mykonos Town helt ud til vandet.

Mykonos guide7 Mykonos guide6

 

Det var alt fra Mykonons i denne omgang.

De bedste hilsner

DanishEnglish