Sommerferie og fisketur (hvis man kan kalde dét det) Men har du prøvet det?

sommerferie fisketur2

Hvad finder man på, når solen står højt over det danske land, og sommerferien er godt igang! Man tager da på fisketur.

Eller i hvert fald noget der minder om det! 😉 Vi hverken fangede eller så en fisk, men det er jo heller ikke altid det, det kommer an på. Det måtte vi i hvert fald bilde sønnike ind, efterfulgt af en forsikring om, at vi naturligvis tager til en anden sø, hvor oddsene er lidt bedre for fangst. (Om ikke andet er vi i hvert fald ret sikre på at en fiskestang er et bedre udgangspunkt end et net!) 😉

Men ved i hvad, vi hyggede os og vi fik et par gode timer sammen helt nede i gear, lige der midt i naturen. Andemor kiggede forbi med sine to ællinger. De blev vældige glade for et par skiver brød, næsten ligeså glade, som vores børn var begejstrede over situationen. (Tænk sig, så lidt skal der til. -Kan du huske hvornår en skive brød og en fugl gjorde dig nærmest lykkelig?)

Det er egentlig nok bare det jeg vil fortælle med det her blogpost. I kontrast til alle de dyre forlystelsesparker, som hiver kronerne op af lommerne på én, så skabes ligeså mange og mindst ligeså værdigfulde minder, lige her på det udtørrede græs, hvor man kan spejle sig i søen, også selvom der aldrig kommer bid.

Misforstå mig ikke. Vi nyder også timerne i de forskellige sommerland/forlystelsesparker, men man bruger bare det som er lige ved hånden, altså naturen, alt for sjældent, og det er en skam! Det handler om at få luft under vingerne og det grønne skær i øjnene.

Så hermed en venlig reminder om alt det vi kigger på, men glemmer at se! Det er altså livet, både for store og små!♥

Her kommer lidt glimt fra vores dag:)

sommerferie fisketur1sommerferie fisketursommerferie fisketur5 sommerferie fisketur4 sommerferie fisketur6 sommerferie fisketursommerferie fisketur9 sommerferie fisketur11 – Det her billede er kun med af en eneste årsag, nemlig at fotografen bag spejlrefleksen, er 2 årige Rosa-Lia. Hun er det sejeste mini menneske jeg kender!♥- 

Fortsat god sommer til jer alle!♥

De bedste hilsner

DanishEnglish