Mit outfit ved pool og strand. Inklusiv links :)

indeholder reklame links

mykonos strand kjole

Vi er hjemvendt fra en skøn bryllupsrejse det mest fantastiske sted. Jeg kommer med mere herfra. Jeg arbejder blandt andet på en lille guide til Mykonos, da der har været rigtig mange forskellige spørgsmål om øen og andre ting vi har besøgt.

Men dette indlæg kommer til at handle om det outfit jeg har på, når jeg er ved poolen eller stranden. Jeg får mange henvendelser på min strandtaske, bikini og kimono kjole, så her kommer der altså link til det hele 🙂

Først omkring strandtasken Den er så fin, så fin. Jeg faldt selvfølgelig for detaljen med teksten, når nu det var vores bryllupsrejse, men man kan også få den uden tekst. 🙂 Størrelsen er perfekt til de mest nødvendige ting, som jeg har brug for når jeg enten er ved poolen eller stranden.mrs taske mykonos ootdtaske mrs mykonos

Flere har spurgt hvad jeg har i min taske når jeg f.eks. er ved poolen, og det kan jeg da godt lige svare på. 🙂 Jeg har en bog, en solcreme, solbriller, mit kamera og telefon. ♥

Hvis man er interesseret i tasken uden tekst finder du den HER! og skal det være den som er nummeret større, så finder du den HER!

taske mrs mykonos strand nammosbikini mykonos strand ootd

Min bikini er også ret populær, mange har spurgt til den. Jeg er nu også ret glad for den, jeg synes den er så fin med detaljerne med de små ærmer! 😉 Den findes via linket HER!

Min hat kan jeg desværre ikke linke til. Den er fra en souvenir butik i Mykonos! 🙂taske bikini mykonos strand

Min Kimono kjole, som jeg faktisk havde købt til vores bryllup på tredjedagen, hvor vi holdt poolparty, finder du link til lige HER! Jeg er SÅ glad for den! Den er perfekt til at gå til stranden eller poolen, for den dækker hele kroppen, og så er det samtidig så let at have på. Derfor kan man også holde ud at have den på selvom solen den bager! Den er klart min yndlings accessories til strand/pool og ferie. 🙂

taske kjole kimono taske kjole kimono mykonosstrand kjole kimono mykonos

Det var alt for nu.

Skøn weekend til jer alle♥

De bedste hilsner

DanishEnglish