Bryllup del 3: Middag og fest!

bryllup middag fest kessler

Så er jeg klar med tredje del af vores bryllup. Dette indlæg kommer til at omhandle middagen og festen og selvfølgelig også bryllupskagen.

Som jeg jo har beskrevet i forrige indlæg om vores bryllup, så holdt vi hele vores bryllup på slottet Castello Di Vincigliata, som ligger oppe i bjergene, lige udenfor Firenze. Vi blev viet på terrassen, efterfulgt at cocktails i haven og fortsatte herefter bryllupsmiddagen under åben himmel i slottets gårdareal. Eller det tror jeg at man kalder det. Jeg ved egentlig ikke rigtig hvad dette fantastisk smukke “rum” blev brugt til den gang, men det må have været her at hovedindgangen til slottet var.

Det var helt klart netop dette “rum”, (selvom det jo ikke er et rum når der ikke er noget loft), som vi faldt for. Det er så smukt, rustikt og bare eventyrligt. Ligeså smukt det var ved højlys dag, ligeså magisk var det også når solen gik ned og stedet blot blev oplyst af fakler og de fritsvævende chandeliers, som vi havde bestilt som ekstra belysning.

Disse fantastiske rammer for middagen, udgjorde helt klart detaljerne for et vaskeægte eventyrbryllup. Så heldige var vi simpelthen!♥ Når man taler om de vildeste drømme en lille pige kan have omkring sit bryllup, så er det lige præcis sådan her det ser ud. I hvert fald for mig!

bryllup middag fest lys chandeliers bryllup middag fest lys

Gæstebogen

For at forblive ved detaljerne, må jeg også lige vise vores gæstebog. Selve bogen fik jeg lavet gennem en shop hos etsy.com. Til hilsnerne, skulle vores gæster tage et selfie med polaroidkameraet, og for at “spicy” billedet lidt op kunne man vælge nogle af de fine props, som ses ved bordet. Der var tekster for en hver smag. 😉

Nu sidder vi jo med resultatet, og vores gæstebog er blevet så fin, skør og skøn at læse og bladre i. Det er virkelig en detalje jeg kan anbefale. Det er blevet en ejendel, som nærmest er uvurderlig. Et perfekt minde fra den mest fantastiske bryllupsweekend.♥

 

bryllup middag fest gæstebogbryllup middag fest gæstebog1

Overraskelsen

Som vi jo allerede har afsløret havde vi planlagt en overraskelse til vores gæster. Det var ingen ringere end selveste Joey Moe. Og det var en kæmpe overraskelse for alle. Han kom ind efter første forret, helt uden præsentation eller andet. Hans dygtige guitarist startede med at komme spillende ind, og der var åbenbart bred enighed om, at han sagtens kunne ligne en italiener, så gæsterne tænkte blot, at han lige kom for at spille en lille italiensk serenade. Men efter lidt tid begyndte Joey at synge udenfor murerne og da han så trådte ind, udbrød alle i stor klapsalve, nogen tabte kæben og andre fældede en tåre.

Det her øjeblik var magisk! Joey startede med at synge hans sang “Du en ener”, en sang som, som han selv synger det, handler om amagerdrengen og prinsessen. Min mormor var overbevist om at han havde skrevet den til os!♥ Det var perfekt.

bryllup del 3 middag joey moebryllup del 3. middagbryllup middag fest joey moe

Tale(r)

Ved et bryllup skal der også være plads til de lidt mere, hvad skal man kalde det, ømme ting, og det kan man roligt sige at talerne var ved vores bryllup. Vi var beriget med de absolut fineste af slagsen. Nogle meget kærlige, gennemførte og personlige taler. Det vil jeg ikke komme mere ind på, men jeg vil gerne afsløre at jeg også holdt tale for min mand. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! ♥ (picture or it didn’t happen!) 😉

bryllup del 3 middag lea hvidt kessler

Prøv så lige at se nogle borddekorationer vi havde. Hvis du spørger mig, så er det de flotteste jeg nogensinde har set! De er anderledes, store og bare gennemførte. Jeg tror faktisk at jeg fandt Italiens dygtigeste blomsterdekoratør. ♥ De samme slags blomster blev brugt ved alle de forskellige dekorationer gennem hele brylluppet. Alt fra brudebuketter til de forskellige blomsterdekorationer ved vielsen, og til disse på bordene. Alt var samme type blomster og i samme farvenuancer. Det var så fint med denne røde tråd igennem hele dagen. ♥

bryllup middag fest lys dekor

Bryllupskagen

Som så mange andre ting ved vores bryllup, valgte vi også at vi ikke ville have en traditionel bryllupskage.  Dekorationen af den, og det af den var i lag, er selvfølgelig meget traditionelt, men indholdet var ikke hvad man ville forvente. Hverken Mikkel eller jeg bryder os synderligt om lagkage, mousser og den slags, som man normalt vil komme i en sådan kage. Derfor valgte vi at få en simpel, men forfærdelig GOD gulerodskage! Jep gulerodskage, du læste rigtig! Vi havde selvfølgelig smagt den på forhånd, så vi vidste at det ville være en god, smagfuld og ikke mindst svampet en af slagsen.

Som det kan ses, er det en stor firelags kage, men jeg tror vores gæster var glade for vores valg. Den var væk! ALT blev spist! Det har jeg dog aldrig oplevet før. Så jeg må bare sige, tag ikke fejl af en god gulerodskage. 😉

bryllup middag bryllupskage2 bryllup middag bryllupskage

Brudebukketten

Jeg kastede selvfølgelig også brudebukketten. Åbenbart med så meget kræft at damerne måtte løbe efter den. Ja faktisk røg den helt ned til mændende bagi, men mærkeligt nok var der ingen af dem som greb den. 😉 bryllup del 3. brudebuketbryllup middag festHerfra startede festen på terrassen. Med fri bar, DJ og en saxofonspiller til at spille dansegulvet op. Se lige en udsigt!♥

Der er mange der allerede har spurgt mig om forskellige ting vedrørende planlægning, koordinering osv. Jeg kan ikke røbe så meget endnu, men jeg arbejder på noget meget spændende til alle jer der søger inspiration, måske lidt hjælp eller ideer til lige netop alt det her.

Selvom jeg ikke kan sige så meget, så stay tuned. Jeg kommer ikke til at skuffe!♥

Al foto kredit skal gå til dygtige Mette Lyck, som var med os i alle tre dage! 🙂

Tusind tak endnu engang, for alle de mange lykønskninger vi har fået og stadig får. Det er overvældende at så mange ønsker at følge med i vores store dag. Men tak skal i have!♥

De bedste hilsner

9 kommentarer

 • Ida

  Hej.
  Jeres fine dekoration til kagen med M+L hvor har du denne da?
  Mvh ida 😊

  • Lea Hvidt (author)

   Den er fra etsy.com 🙂

 • Simone

  Hvorfor var linse og stephanie ikke med?

  • Helena

   Jeg synes jeg så på både linse og stephanies story på det tidspunkt at de var der, uden at vise for meget. Men det er jo leas blog, og hun skal da ikke sælge indlæggene på at andre har været ved hendes begivenheder 🙂

 • Sarah

  Hej Lea.
  Håber i nyder bryllupsrejsen.
  Har lige læst dit indlæg med brylluppet, og sagen er den jeg skal være toastmaster til min bedste venindes bryllup.! (Sikke en ære) og jeg vil jo gerne gøre det SÅ godt.
  Kan du fortælle mig rækkefølgen, evt hvad jeres toastmaster gjorde. Og gode råd? Jeg ved ikke hvem jeg lige skal spørge, men jeg ved du har styr på det:-)

  Rigtig god sommer til jer.

  Mange hilsner
  Sarah.

 • Anne Kamilla Ranum Randrup

  Den tavle i har til gæstebogen, altså hvor der står tekst på, hvor er den fra? 🙋🏼

  • Lea Hvidt (author)

   Det er faktisk ikke en tavle. det er et print der er blevet lavet 🙂

 • Isabella

  Jeg har købt din bog i går og har allerede læst den. Fantastisk bog med masser af god info! 🙂 Jeg har prøvet at finde gæstebogen på Etsy men uden held. Har du et nærmere specifikt navn, så jeg kan søge efter den derinde? 🙂

  • Lea Hvidt (author)

   Det er jeg så glad for at høre:)
   Jeg kan desværre ikke huske hvad gæstebogen hed, men jeg søgte selv bare imellem alle de forskellige personlige gæstebøger, og så fandt jeg den:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish