Sommerferie sjov for børn! Dekorer naturen!

sponsoreret af Panduro Hobbysommerferie for børn

Vi er godt igang med vores dejlig lange sommerferie, som vi nyder i dette fantastiske vejr. -Kan man overhovedet andet!

Jeg er heldig at have fået et par rigtig krea-kiddos, nøjagtig som jeg selv. De elsker at male, tegne, forme osv. og det gør bare det hele meget sjovere for mig. På den måde kan jeg nemlig stadig få lov (og tid) til at male i malebøger eller f.eks. på sten, som er noget af det sjoveste før børn. Og det er netop hvad dette indlæg handler om, nemlig sommerferie sjov for børn. ♥

De fleste børn elsker at bevæge sig i naturen, og når man samtidig kan finde noget at tage med hjem, for derefter at finde pensler og andet frem, så bliver det faktisk ikke bedre, set med børns øjne! Faktisk kan man nemt bruge på en halv og/eller hel dag på netop denne “leg”. Det giver frisk luft til hjernen, sol på kinderne, man for udforsket naturen og lader skærmene derhjemme for et hvil. WIN, WIN, WIN, WIN for alle! 😉

sommerferiesjov naturen panduro

Man kan købe dette Kit, “Decorate Nature” i Panduro Hobbys butikker. Der er alt hvad man overhovedet kan få brug for, bortset altså fra de ting man skal dekorere. Man kan bruge alt fra sten, pinde, muslingeskaller eller noget helt andet, som man kunne støde på på sin vej. Det er jo så fantastisk, som så meget andet, at det kun er fantasien der sætter grænser! ♥

Selvom der står fra 4 år på pakken, så kan Rosa-Lia på bare to år, sagtens være med. Min vurdering er, at kan man holde på en pensel, så kan man også være med her. 🙂

Når man har malet sine ting, og malingen er tør, så kan der dekoreres med øjne, kroner og glimmer. Man kan rent faktisk skabe de fineste konger og dronninger som havepynt, hvis du er i tvivl, så bare scroll ned!   😉

Dette Kit er iøvrigt også på udsalg lige nu. Normalt koster det 299kr men nu fås det til 199 kr. Der er maling til MAAAANGE sten, så det er også nemt noget man kan gemme til næste ferie, hvis man skulle blive træt af at male. 😉

sommerferie sjov maling sommerferiesjov for børn sommerferiesjov børn sommerferiesjov naturen

Jeg ønsker jer alle og også jeres børn, en dejlig dejlig sommerferie:)

De bedste hilsner

DanishEnglish