Bryllup Del 2: Vielsen

Vielse bryllup Lea Kessler5

Som jeg nævnte i sidste bryllups post, har jeg valgt at dele tingene op. Der er simpelthen så mange billeder og detaljer, at det vil blive helt uoverskueligt i et enkelt indlæg.♥

Dette indlæg handler om vielsen. Noget som havde stor betydning for mig, og som jeg forinden brylluppet, havde gjort mig mange tanker omkring. Jeg har altid tænkt at turen med min far, ville være et helt særligt moment, noget jeg virkelig så frem til, men også noget som jeg ikke rigtig kunne forestille mig hvordan ville blive. Det VAR en helt særlig følelse og oplevelse.

Vi valgte at at have en “rigtig” og bindende vielse. Oftest når man gifter sig i udlandet, er det “blot” et symbolsk bryllup, hvor man gerne før afrejse, tager på rådhuset derhjemme. Det kræver en helt del mere arbejde at gøre det hele rigtig i udlandet og det betaler man også for. Men det havde stor betydning for os,   og derfor valgte vi at gøre det på denne måde.

Vores vielse foregik derfor også på italiensk med en engelsk tolk, hvilket også betød at vi skulle svare de vigtige ord på engelsk. 😉 Det hele var så fint og meget specielt.

Vielse bryllup Lea Kessler

Vi blev viet under åben himmel på et gammelt slot som er helt tilbage fra 1100 tallet. Her har boet prinser og prinsesser, og på slottet mener de, at den seneste prinsesse stadig spøger. Hun skulle være død af kærlighedssorger, og er nu på slottet for at beskytte mod ulykkelig kærlighed. ♥ Vi mærkede dog intet til hende, men hun havde selvfølgelig heller ikke meget at gøre til vores bryllup! 😉

Vi havde booket en “Live String Duo” (en violinist og en på cello), til at spille før, under og efter vielsen i nogle timer. Jeg tror ikke der eksistere smukkere lyd til en sådan begivenhed, og det var virkelig fantastisk og meget meget smukt. Jeg gik ind til “A Thousand Years” og da vi var færdige gik vi sammen ud til “perfect” af Ed sheeren.  Det var PERFECT!♥

Vielse bryllup Lea Kessler2

Jeg havde jo mine fire brudepiger til at gå ind som de første før mig og min far. Min søster var lidt på stand by, da hun skulle hjælpe vores børn, hvis de blev usikre eller ikke havde lyst til at gå. Men som i en ægte Hollywood film, var begge kiddos COOL, med ekstra is på. Rosa-Lia havde fået en mini buket af min brudebuket, som jeg havde spurgt hende om forinden. Den glædede hun sig helt vildt til at få, og så fik hun også en rigtig fin blomsterkrans til håret, som hun også virkelig så frem til.

Jeg havde fået lavet et sjovt og sødt skilt hjemmefra, som en lille ting til Mikkel. Det havde jeg ikke fortalt dem noget om, for jeg tænkte at det var bedst at tage det som det nu kom, i stedet for at tale for meget om det hele. De er trods alt kun 2 og 4 år, så det er begrænset hvad man kan og skal proppe i de små hoveder. Min taktik var genial. Jeg viste Romeo skiltet ligesom vi kom ud af bilen og skulle gå ind. Jeg spurgte ham om han ville bære det op til far, og det ville han gerne. De tog derfra hinanden i hånden, og så var det bare ind ad den store port og op mod de mere end 80 ansigter der stod og ventede. Ingen problemer overhovedet og vores gæster taler stadig om dette meget fine øjeblik. Jeg ved godt det er mine egne børn, men helt ærlig, de var SÅ søde, smukke, fine og bare perfekte!♥Vielse bryllup Lea Kessler1Vielse bryllup Lea Kessler6

Detaljer:

Det er faktisk først her efter jeg har fået billederne, at jeg ser hvordan alt det der har taget så lang tid at planlægge, egentlig kom til at se ud. Da jeg kom ind var stedet jo proppet med mennesker og iøvrigt havde jeg overhovedet heller ikke fokus på alt det. Jeg forsøgte blot at finde min kommende mand i mængden. 😉 Men det blev nøjagtig som vi havde planlagt det, meget smukt, hvis jeg selv må sige det. Udsigten fornemmes ikke rigtig på disse billeder, men vi er altså på et slot, som ligger for sig selv oppe i bjergene, med udsigt over hele Firenze.

Vielse bryllup Lea Kessler (1)

En anden lille ting eller overraskelse jeg havde forberedt hjemmefra til Mikkel, var et portræt at begge hans forældre, som ikke er her mere. Jeg kendte dem begge godt, og jeg ved hvor meget de har betydet for Mikkel og også omvendt. Det er mærkeligt for mig, at stå her og have begge mine forældre, og Mikkel så står der uden nogen af hans. Det bedste jeg følte jeg kunne gøre, var at have dem med på denne måde. Det betød selvfølgelig meget for ham. ♥

Vielse bryllup Lea Kessler10

I Danmark er gammel tradition, at kaste med ris. Men jeg synes faktisk det er lidt fjollet, og folk ser altid så krampagtige ud på billederne, fordi de forsøger at blokere sig selv for ris i håret og det der er værre.  Derfor valgte vi at der skulle kastes med blomster i stedet. Ved starten af stolerækkerne og den fine hvide løber var der derfor kræmmerhuse med smukke blomsterblade til alle vores gæster. De blev kastet over os på vores vej tilbage, og selvom jeg nærmest ikke ænsede det i min rus af spænding og lykke, så var det en rigtig fin detalje.

Vielse bryllup Lea Kessler8

Det er meget svært at gengive den stemning og følelse som summede over hele seancen. Men den står til stadighed meget klar for alle os som var der. For at være helt ærlig, så har jeg det lidt modstridende med det følgende. For alt hvad der foregik omkring vores bryllup var så privat og smukt at man bare har lyst til at knuge det tæt ind til kroppen, og samtidig var det så eventyrligt at man bare har lyst til at dele det med hele verden. Jeg har valgt lidt ud, som jeg føler giver mening i begge henseender, mest af alt for mig! 😉Vielse bryllup Lea Kessler12Vielse bryllup Lea Kessler9

-Mine smukke og elskede brudepiger-Vielse bryllup Lea Kessler11Vielse bryllup Lea Kessler7

-Signed, sealed, delivered-

Vielse bryllup Lea Kessler3-I am Yours♥-

Alle billederne er taget af dygtige Mette Lyck.

De bedste hilsner

21 kommentarer

 • Winnie Enoch

  Smuk smuk smuk detalje med mopper og hans far ❤️ Selvfølgelig skulle de være med.
  Tak for kigget af jeres smukke bryllup❤️

  • Lea Hvidt (author)

   tak.<3

 • Julie

  Hej Lea. Sikke nogen fine billeder, og hvor er det stort af dig at tænke på Mikkels mor og far :). Hvad står der på skiltet romeo bære?

  • Lea Hvidt (author)

   Tusind tak. Der står: Er du klar far? Her kommer mor! 🙂

 • Anni Støjholm

  Af ❤ Tillykke ❤
  🍀De bedste ønsker for jeres fremtid💍💎🙏❤
  Smukke smukke billeder 🌟

  • Lea Hvidt (author)

   tusind tak! 🙂 <3

 • Mis

  Smukt. Hvad står der på skiltet? 😀

  • Lea Hvidt (author)

   Der står: Er du klar far? Her kommer mor! 🙂

 • M

  SÅ smukt❤️
  Nærmest ingen kongelige bryllupper slår dette tænker jeg. Det lyder jo og ser vanvittig smukt ud ❤️.
  Stort tillykke.

  • Lea Hvidt (author)

   Tusind tak, det var også fantastisk! 🙂

 • Marianne Torp Simony

  Jeg bliver lykkelig helt ned i maven af at gense disse smukke øjeblikke. Igen tak af hjertet fordi vi måtte være med til at fejre AL den kærlighed <3 <3

  • Lea Hvidt (author)

   <3 <3

 • Louise

  Super smukke detaljer. ❤ og et rigtig drømme bryllup. 👰 men må jeg spørger om en ting hvorfor har Stephanie ikke været en af dine brudepiger?

  • Lea Hvidt (author)

   Det må du da gerne. Men så vil jeg også spørge hvorfor du spørger? -Stephanie er min mands niece. Skulle det så være en selvfølge? Det har jeg nemlig aldrig hørt før 🙂

   Mine brudepiger var mine tre bedste veninder samt min søster. Det kunne ikke have været bedre:)

 • Rosita

  Stort tillykke til jer begge. Hvor smukt det hele dog er, og hvor er du et fint menneske at tænke på din mands forældre også. Alt det bedste til jer ❤️

 • Pernille

  Ihh, hvor smukt.
  Tak fordi du ville dele det med os. 👍🏼☀️

 • Tanja

  Fantastik…intet mindre end fantastisk ❤ Helt igennem smukt i hver en detalje ❤ Må jeres liv altid være fyldt med så megen kærlighed som på denne dag ❤

 • Kristina

  Wauw, hvor er det smukt og meget rørende❤️❤️Så mange smukke detaljer, og intet er efterladt til tilfældighederne.

 • nadia

  Smuk smuk men hvorfor har du ikke leje en brudekjole?
  brudekjoler-weddingdeluxe.dk har en masse?

  • Lea Hvidt (author)

   fordi det var denne jeg ville have 😉

 • Nadia

  Hvad hed slottet i blev gift på? Det er så smukt 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish