Bryllup del 1: “I do crew”! / Forberedelsen!

forberedelse bryllup brudepiger

Min bryllupsdag startede i selskab med mine brudepiger, eller rettere tre af dem. For min søster var selvfølgelig også en af mine brudepiger, men hun havde fået ‘ansvaret’ for vores børn, og derfor brugte hun morgenen med dem og fik gjort dem klar.♥

Jeg havde lejet en lejlighed i Firenze centrum. Det er jo en tradition at man ikke sover med sin (kommende) mand natten før brylluppet, så i stedet fik jeg fornøjelsen af mine brudepiger. Jeg havde fundet en lejlighed som havde plads til os alle fire, og som havde den skønneste private tagterrasse. Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg ikke at jeg kunne have fundet et bedre sted.

Her spiste vi morgenmad, sang og dansede, og hyggede os alt imens timerne gik indtil det hele startede. Jeg har kendt mine brudepiger i femten og tyve år, så det er venskaber som indeholder massevis af minder, historier og ikke mindst følelser og kærlighed. Jeg er den første af os, som er blevet gift, jeg er også den første af os som fik børn, og de alle tre er også faddere til mine børn. Jeg var ikke i tvivl om at disse tre skulle være mine brudepiger, og de gjorde hele første del af min bryllupsdag helt perfekt. ♥

Vi vågnede rimelig tidligt, men med katedralen lige uden for soveværelset, som tilmed ringede med klokkerne, var det selvfølgelig heller ikke mærkeligt. Ret perfekt at stå op til denne lyd på sin bryllupsdag iøvrigt! ♥forberedelse bryllup

Jeg havde sørget for mine brudepiger, og de havde sørget for mig. Der var både balloner, gaver og meget personlige hilsner fra dem alle, så klumpen i halsen satte sig allerede fast fra morgenstunden. 😉

Min fjerde veninde Josephine, som også var med som min stylist ved alle tre dage, kom over til os efter morgenmaden, og hun sørgede så smukt for at få gjort os alle fire klar. Det var fantastisk og en ting som jeg vil anbefale alle brude at få arrangeret. På denne dag må man gerne forkæle sig selv ekstra meget, og det er det bedste at lægge lige netop denne opgave over i hænderne på en professionel.

Her kommer et par glimt fra den allerhyggeligeste bryllupsmorgen. Denne dag var simpelthen perfekt fra start til slut. Der kommer mere bryllupssnak i et andet indlæg, der er så meget at fortælle og vise så jeg må dele det lidt op. Stay tuned! ♥;)

forberedelse bryllup7forberedelse bryllup5 forberedelse bryllup10forberedelse bryllup8   -Min morgenkåbe er sponsoreret af CHANGE Lingerie. Et klart must at iklæde sig indtil man skal i brudekjolen. Det er både hyggeligt og så får man ingen mærker rundt omkring på kroppen!-

forberedelse bryllup4 -Jeg fik aldrig vist, hvilke brudesko jeg valgte.. Her er de!♥-

forberedelse bryllup2forberedelse bryllup6-Brudepigernes kjoler er fra Lilly. De var alle fire SÅ smukke i deres kjoler!♥ Endnu engang TAK til verdens dygtigeste bryllupsfotograf Mette Lyck. Hun skal selvfølgelige krediteres for de professionelle billeder-

Som nævnt, stay tuned for mere bryllupssnak!♥

De bedste hilsner

 

DanishEnglish