Suns out Buns out! HEJ fra de varme lande og 25% på ALT hos CHANGE

Sponsoreret af Change lingerielea hvidt change3

Så er der en lille opdatering fra varmere himmelstrøg. Vi har ualmindeligt dårligt internet her, så det tager altså dage at skrive et enkelt indlæg. Men her har jeg endelig fået bakset lidt sammen. 😉

Vi forlod jo Danmark i den skønneste sommer, før det overhovedet var rigtig sommer. Så det var lidt den omvendte verden at nå frem til feriedestinationen, som de første dage blot bød på overskyet gråvejr med heftige regnskyl. MEN, det er vendt nu! Solen smiler til os, og under dén, går livet aldrig rigtig galt! ♥

Vi er også så heldige at befinde os i den smukkeste have, jeg måske nogensinde har haft adgang til. Vi har lejet et hus gennem AirBnB. (Vores første oplevelse med dét iøvrigt, hvilket fungerer noget så fint). Det var selvfølgelig også haven jeg faldt for, da vi lejede huset, og når nu meningen er, at være udendørs det meste af tiden, så er det fantastisk at befinde sig i så smukke omgivelser. ♥ Hvis ikke vores egen have havde været så stor som den er, så kan jeg godt være ærlig og sige, at jeg havde tyvstjålet hele molevitten, eller i hvert fald hele ideen omkring det! Jeg er forelsket.

Jeg er også forelsket i andre ting. Livet, det der venter os om lidt, og selvfølgelig også ham jeg skal dele det hele med. Tiden nærmer sig bryllupsklokkernes ringen, og der er så mange aspekter, som jeg ser frem til. Der mangler ikke mange ting at blive gjort mere, så derfor er det også med rette, at vi nu snart kan læne os tilbage og bare glæde os. ♥

Indtil da vil vi faktisk bare nyde vores familie, vejret og stedet her! Det vil for det meste foregå ved poolen og stranden og selvfølgelig i lækkert badetøj, det er jo klart! 😉

Jeg har i samme anledning fået lov at dele en unik rabatkode med mine læsere og følgere. Den giver 25% på ALT hos CHANGE. Koden er “LEA”, og den skal blot indtastes ved købet til slut.

Bikinien som jeg har på her er selvfølgelig også fra CHANGE.

lea hvidt change 1lea hvidt change  lea hvidt change4

Jeg glæder mig til at få opdateret til mere herinde, men med dette internet må vi være lidt tålmodige! Vi fortsætter dog hyggen! 😉

Rigtig god weekend til jer alle!♥

De bedste hilsner

 

DanishEnglish