Min polterabend i billeder!

Så kunne den polterabend altså ikke trækkes længere! -Og heldigvis for det!

Med en karavane af dyttende og larmende biler, blev jeg i lørdags hentet af det jeg vel godt kan kalde mit hele eget “squad”. En kidnapning til den fedeste dag, med alle de bedste piger jeg kender, skete for øjnene af mine børn midt under forberedelserne til den bedste rosinbolledej!♥ Jeg vidste ikke det var muligt, at føle lykke ved lyden af et dythorn, men det kan man. Klokken 8.30 om morgenen, på et tidspunkt hvor jeg slet ikke ventede det, startede en af de bedste og mideværdige dage for mig.

Jeg har på forhånd, forud for min polterabend, gjort noget man ikke må. Jeg har simpelthen været så fræk at (på en måde) blande mig i forberedelserne. Jeg har været meget klar i spyttet og decideret frabedt mig en stripper. Jeg har også frabedt mig at skulle sælge kys på strøget eller andet i den dur! Jeg kan da godt se at det er lidt strengt at blande sig i en overraskelse, men helt ærligt hvad skal jeg med en stripper? -Jeg gifter mig med en mand, som står som var han hugget ud i granit (og det er selvom at den næste fejring siger 40 år). Helt ærligt, jeg gider hverken kigge på og aldrig i livet, have en stripper vimsende og dansende op ad mig. Jeg ville simpelthen dø! Bare tanken gør mig dårlig. Normalt er jeg ikke sart, men lige dér er jeg virkelig sart! Det er selvfølgelig måske ikke det smarteste at frabede sig sådan noget, og nok slet ikke omkring sin polterabend, for så kunne det jo være ekstra sjovt at sætte sådan noget på programmet. Men jeg afhjalp risikoen ved at sige at deres invitation til brylluppet ville blive annulleret, hvis de alligevel gjorde det! Ja SÅ streng har jeg været!

Jeg fik ingen stripper! Til gengæld fik jeg verdens fedeste dag! Måske endda den mest vellykkede, sjoveste og hyggeligste polterabend, overhovedet! Kan du huske hvordan vejret var i lørdags? 27 grader og bagende sol fra en skyfri himmel HELE dagen! Det var ingen en skam, da vi nærmest brugte hele dagen udenfor.

polterabend udkldning1polterabend udklædning

Vi spiste morgenmad på terrassen, fik en velkomstdrink og grinede og snakkede. Vi fik slået fast at jeg rent faktisk ER kontrolfreak, ikke at de andre var i tvivl, det var mere mig selv det kom bag på. 😉 Derfor var det også sjovt at lade mig gætte løs i løbet af hele dagen, hver gang vi skulle noget nyt. Jeg fik ikke noget at vide før jeg stod lige midt i det, men det var nu også ret sjovt. Jeg havde ikke ligefrem gættet at det første jeg skulle, var at træde ned i måske den grimmeste udklædning jeg i mit liv har set! (Sorry Camilla). Jeg ved ikke hvad jeg var. En blanding af et kreatur fra det ydre rum og en spændedragt som lukkede mig inde fra top til tå. Bogstavligt talt. Der var dog lavet et tissehul, meget belejligt iøvrigt! 😉 Jeg svedte allerede inden jeg blev beordret i dragten, så da jeg fik lov at tage den af efter en time, og blev fortalt at det bare var for sjov, blev jeg egentlig ret lettet. 😉

Første stop var Urban Ranger Camp. Til dem der ikke ved hvad det er, er det en forhindringsbane 50 meter oppe i luften, inde i en lagerbygning. Jeg var ikke bange da jeg fik at vide hvad vi skulle, men jeg var mega spændt! Jeg har aldrig prøvet noget lignende før og det var SÅ fedt! Det skal jeg helt sikkert prøve igen! Vi var alle 11 piger helt oppe og ringe over det bagefter. En virkelig god idé, hvis nogen f.eks. er ved at planlægge en polterabend! 😉

polterabend urc4 polterabend urc5  polterabend urc3 polterabend urc1

Efter en hurtig frokost og et enkelt glas rosé i varmen, var det videre til næste ting. Nemlig paddle board eller sub board, som det hed her. Jeg var slet ikke klar over at vi havde det her i København. Jeg har set på det flere gange i Spanien, men aldrig fået det prøvet. Egentlig troede jeg at det var svære end det viste sig at være. Jeg var faktisk overrasket over hvor let det var at komme op og blive stående. Da jeg var yngre var jeg på en surf camp i USA, og selvom jeg var der i en måned, kom jeg nærmest ikke op at stå. Men paddle board er altså noget helt andet. Under solen, er det blot en hyggelig sejltur, hvor man har tid til at hyggesnakke og bare nyde livet i det hele taget! Jeg er vild med det! Alle sejlede med, siddende eller stående, og det var simpelthen så hyggeligt!♥

polterabend sub fælles polterabend usub1 polterabend sub4

En af mine brudepiger Julie, lagde hus og have til middagen. De havde arrangeret det lækreste tapas, som vi spiste imellem hyggesnak og leg/quizzer, som også var forberedt til ære for mig. Et helt igennem perfekt set-up gennem hele dagen, og måske endnu bedre en bred og glad stemning over hele banden fra start til slut. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre dag, den har helt sikkert været værd at vente på!♥

polterabend bride polterabend tapas

-De bedste flødeboller MED marcipanbund fra Sv. Michelsen Chokolade. (vist nok sponsoreret)-

polterabend middagpolterabend harry potter (Ingen polterabend uden Harry Potter quiz, det er klart! ;))

polterabend bypolterabend bytur

Og så blev det uskarpt herfra! 😉

Nu er der jo kun én ting tilbage at glæde sig til, og nu er det også ved at blive svært at vente længere! 😉

De bedste hilsner

DanishEnglish